ENTERTAINMENT

Celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους

Όλοι έχουμε έναν κλώνο κάπου στον κόσμο, ακόμα και οι celebrities.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους
Collage

Όλοι πιθανότατα έχουμε έναν doppelgänger ( = ολόιδιο κλώνο) κάπου στον κόσμο. Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους celebrities.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jessica Chastain και η Bryce Dallas Howard, για παράδειγμα, μπερδεύονται συχνά από πολύ κόσμο λόγω της τρομακτικής τους ομοιότητας. Και υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι που τους συμβαίνει το ίδιο.

Διαλέξαμε μερικούς που θα μπορούσαν να είναι δίδυμα αδέρφια ...

Sarah Huland & Mila Kunis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο ηθοποιοί συχνά μπερδεύονται από θαυμαστές στο δρόμο. Σε ένα πάρτυ του Nylon, μάλιστα, η Kunis παραδέχτηκε στη Huland ότι συνήθως δε τους διορθώνει και ότι αφήνει να πιστεύουν ότι είναι όντως η πρωταγωνίστρια του Modern Family.

Katy Perry & Zooey Deschanel

Η ηθοποιός και η τραγουδίστρια μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό, αφού έχουν λευκή επιδερμίδα, τεράστια γαλανά μάτια και ίδιο κούρεμα με αφέλειες στα σκούρα τους μαλλιά.

Isla FIsher & Amy Adams

Ακόμα δύο ηθοποιοί με τρομερή ομοιότητα. Πορτοκαλί μαλλιά, ίδιο κούρεμα, διαπεραστικό πράσινο βλέμμα και κατάλευκο δέρμα. Γνωρίζουν την ομοιότητα και την απολαμβάνουν.

Jeffrey Dean Morgan & Javier Bardem

Όταν ο Jeffrey Dean Morgan μπήκε στο Seattle Grace Hospital στο "Grey's Anatomy", έπρεπε να κοιτάξουμε ξανά και ξανά για να βεβαιωθούμε ότι δεν ήταν ο οσκαρικός Bardem . Ο Morgan ραγίζει τώρα καρδιές στο "The Walking Dead".

Logan Marshall Green & Tom Hardy

Σαν να μη έφτανε που είναι κούκλος ο Hardy, έπρεπε να έχει και κλώνο με το ίδιο sex appeal... Τον Marshall Green τον θυμόμαστε συχνά, από όταν έπαιζε τον Trey στο The O.C. και εκτός από τον Hardy έχει και πραγματικό δίδυμο αδερφό από τη γέννησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 239 / position2: 506
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb