CELEBS

GNTM: Οι νέοι guest κριτές μετά την Χατζηπαντελή και μία επιστροφή από τα παλιά

Μεγάλες ανατροπές και εντυπωσιακές παρουσίες

Δημοσίευση ΟΚΤ 02, 2022
GNTM: Οι νέοι guest κριτές μετά την Χατζηπαντελή και μία επιστροφή από τα παλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή του GNTM, μιας και ήταν guest κριτής, για το στάδιο των οντισιόν. Ποιοι έρχονται για να "πάρουν" την θέση της.Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μόδας, το GNTM 5, επέστρεψε στις οθόνες μας με 

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή αναζήτησαν στις οντισιόν γυναίκες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν. Τι ακολουθεί όμως, από εδώ και πέρα;

Είναι γνωστό, ήδη από το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή, μιας και ήταν guest κριτής για το στάδιο των οντισιόν.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου δεν θα μείνουν μόνοι τους, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο "Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου, θα ακολουθήσουν νέεοι Guest κριτές.

Αυτοί θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου, ο στυλίστας Peter Dundas και ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΑΝΤ1.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 523 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb