CELEBS

Βάσω Λασκαράκη: Η τηλεόραση, ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα

Δημοσίευση ΟΚΤ 02, 2022
Βάσω Λασκαράκη: Η τηλεόραση, ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βάσω Λασκαράκη τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Λίγο πριν την πρεμιέρα, στις 8 Οκτωβρίου, η ηθοποιός παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στη Real Life.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, στην κόρη της Εύα αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πώς δέχτηκε η κόρη σου την αναγνωσιμότητα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Εύα δεν έβλεπε πολλή τηλεόραση, δεν έβλεπε μέχρι τα επτά τηλεόραση, κοιμάται πολύ νωρίς. Τώρα άρχισε να βλέπει σειρές με ηθοποιούς και όχι με κινούμενα σχέδια. Στο «Σόι σου» ερχόταν στα γυρίσματα, μέχρι και όταν παιζόταν η σειρά, δεν την παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Ήξερε ότι η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν στην τηλεόραση, αλλά δεν την ενδιέφερε.

Τώρα είναι σε μια βαθύτερη συνειδητοποίηση του τι σημαίνει τηλεόραση. Όταν τελείωσα το «Σόι σου» κι άρχισα το «Έρωτας Μετά» επειδή έβλεπε βιντεάκια στο Youtube και υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάποια διαφήμιση, της το είχα εξηγήσει. Είχα βγάλει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και της είχα δείξει που ήμουν με αίματα, δήθεν και χτυπημένη και της εξήγησα ότι είμαστε όπως όταν ντυνόμαστε καρναβάλια και βάζουμε ψεύτικα εφέ.

Της είπα ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Φοβόμουν γιατί είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το Youtube και ήθελα να προλάβω. Βλέπαμε ταινία πριν από λίγες μέρες και ρωτούσε αν αυτά που έβλεπε είναι αλήθεια. Υπάρχει η αγωνία αν αυτό που βλέπουν είναι πραγματικότητα. Ακόμη δεν ξεχωρίζουν γιατί ακόμη είναι παιδιά».

Υπάρχουν σκέψεις να αποκτήσει η Εύα αδερφάκι;

«Όλα αυτά είναι λίγο μέσα στη ζωή. Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Δεν είμαστε αρνητικοί στην οικογένεια και στα παιδιά, ποτέ».

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δε συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με τη Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπουνδυλωτές ιστορίες γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα και το παιδί της και πορεύονται με αυτό και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι, αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού».

Με τον σύζυγό σου, Λευτέρη Σουλτάτο επιλέγετε ήσυχα μέρη να περάσετε χρόνο μαζί

«Δεν θέλουμε τη φασαρία και την υπερέκθεση. Ωστόσο, δεν θα στερηθούμε κάτι, θα κάνουμε τα πάντα… Μην τρελαθούμε, άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο κομμάτι, όταν ο κόσμος σε αναγνωρίζει κι έρχεται τόσο ευχάριστα σε σένα. Είναι ωραίο για τη δουλειά μας, το το θέλουμε, δεν είναι κάτι αρνητικό. Μερικές φορές μπορεί να δυσανασχετήσει ότι συμβαίνει πολλές φορές».

Το να συμβιώνουν στο σπίτι δύο απαιτητικά επαγγέλματα, όπως το δικό σου και του chef Λευτέρη Σουλτάτου θέλει καλό προγραμματισμό;

«Εμείς έχουμε την τύχη να είναι η δουλειά του άνδρα μου τον χειμώνα κάπως πιο συμμαζεμένη και εξισορροπούμε έτσι την κατάσταση. Τον χειμώνα, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο είναι εκείνος περισσότερο χαλαρός. Όλο αυτό το διάστημα οργανώνει το καλοκαίρι. Δηλαδή θα περάσει άπειρες ώρες στην κουζίνα, θα καθίσει στον υπολογιστή για meeting θα πηγαινοέρχεται στην Κρήτη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 228 / position2: 457
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb