ENTERTAINMENT

Κατερίνα Καινούργιου: Είχαμε πάει με τον Κοκλώνη να βρούμε κάποιον που με ενδιέφερε και ήταν με άλλη

«Έφαγα χυλόπιτα»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2022
Κατερίνα Καινούργιου: Είχαμε πάει με τον Κοκλώνη να βρούμε κάποιον που με ενδιέφερε και ήταν με άλλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδικότερα, με αφορμή συνέντευξη του παρουσιαστή, στην οποία μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου και το πόσο μοιάζουν στα προσωπικά τους, η δημοσιογράφος περιέγραψε ένα σκηνικό, ενδεικτικό της σχέσης τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είπε, είχε μάθει ότι ένας άνδρας για τον οποίο ενδιαφερόταν είχε πάει σε ένα μαγαζί με άλλη γυναίκα, εκείνη το έμαθε και ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να πάνε κι αυτοί εκεί.

«Ήμασταν με τον Νίκο για φαγητό οι δυο μας και μαθαίνω εγώ ότι ένας που με ενδιέφερε πριν λίγο καιρό ήταν κάπου με άλλη. Και του ζήτησα ως χάρη να πάμε εκεί. Μου λέει “δεν υπάρχει περίπτωση θα γίνουμε ρεζίλι”. Τον παρακάλεσα και μου είπε “πάμε να δούμε τι θα καταλάβεις”. Πάμε καθόμαστε τυχαία και του λέω “άνοιξε μπουκάλια να φανεί ότι κάνουμε χαμό”. Είμαι πολύ drama queen και το ζω σε υπερβολικό βαθμό. Έφαγα χυλόπιτα» αποκάλυψε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 357 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb