ENTERTAINMENT

Αυτό είναι το νέο πιο hot ζευγάρι του Hollywood

Πασίγνωστη τραγουδίστρια και παρουσιαστής είναι μαζί!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2022
Αυτό είναι το νέο πιο hot ζευγάρι του Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντονα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Dua Lipa και τον Trevor Noah να είναι ζευγάρι. Μάλιστα φωτογραφίες με τους δύο τους από τη Νέα Υόρκη, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αποκάλυψαν το πιθανολογούμενο κρυφό ραντεβού της τραγουδίστριας και του παρουσιαστή.

Με φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, η 27χρονη Lipa και ο 38χρονος Noah εθεάθησαν να μοιράζονται ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης των ΗΠΑ: «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους και κάθονταν πολύ κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος σημείωσε ότι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν αρκετές φορές και πως μάλιστα ο Noah φίλησε τη Dua Lipa τρυφερά στο μάγουλο, στη βόλτα που έκαναν μετά το δείπνο τους.

Η τελευταία δημόσια σχέση της Lipa ήταν με τον μικρότερο αδερφό της Gigi και της Bella Hadid, τον 23χρονο Anwar! Οι δυο τους χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2021, ύστερα από κάτι παραπάνω από δύο χρόνια σχέσης.

Από την άλλη η τελευταία σχέση του Noah έληξε τον περασμένο Μάιο. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ήταν μαζί με την 42χρονη Minka Kelly από το 2020.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 636 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb