Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Τα trends των 70`s που συνεχίζουν να επηρεάζουν τη μόδα σήμερα

Είναι στα αγαπημένα μας, και απόλυτα διαχρονικά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2022

Τα trends των 70`s που συνεχίζουν να επηρεάζουν τη μόδα σήμερα

Κοστούμια, μουτόν, ψηλές μπότες και παλτό, σου θυμίζουν μήπως τη φετινή μόδα ή μάλλον... διαχρονικά trends; Δες πότε ξεκίνησαν!

1969, αρχές 70s

Στα τέλη της δεκαετίας του '60, τα παλτό ήταν πιο κοντά και δεν ήταν πλέον αποκλειστικά μάλλινα ή αργύλια. Τα μαλλιά ήταν πιο λεπτεπίλεπτα, οι ζώνες άφθονες και οι δερμάτινες μπότες έμπαιναν στο παιχνίδι πολύ δυναμικά. Αυτή η εξέλιξη είναι σε πλήρη προβολή στη συλλογή φθινοπώρου/χειμώνα του Dominique Chombert.

1970

Τον Σεπτέμβριο του 1970 εμφανίστηκε μια εμβληματική τηλεοπτική σειρά και το εξαιρετικά κομψό αστέρι της, η Mary Tyler! Μετά την πρεμιέρα του The Mary Tyler Moore Show, κάθε «γυναίκα καριέρας» είχε μια ντουλάπα γεμάτη παντελόνια εμπνευσμένα από ανδρικά ρούχα και τα... μουτόν!

1972

Το ολόλευκο κοστούμι της Olivia Newton-John έφερε αβίαστη φθινοπωρινή αίσθηση καθώς περπατούσε στο Λονδίνο και έπειτα, πολλές γυναίκες άρχισαν να κυκλοφορούν με κοστούμια!

1977

Η Jerry Hall περπάτησε στο σόου του Yves Saint Laurent με κόκκινο βελούδινο κοστούμι και μπερέ, ενώ ένα μάλλινο καρώ μαντήλι, καλύπτει τον δεξιό της ώμο. Πόσο σημερινό λουκ;
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb