ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα πιο διάσημα χτενίσματα στην ιστορία της showbiz

Αυτά τα εμβληματικά χτενίσματα αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα πιο διάσημα χτενίσματα στην ιστορία της showbiz

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορισμένες celebrities είναι γνωστές για έναν συγκεκριμένο ρόλο που έπαιξαν. Άλλες είναι γνωστές για τα φυσικά τους χαρακτηριστικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτές οι διάσημες είναι γνωστές για τα θεϊκά μαλλιά τους! Σίγουρα έχετε ζητήσει ένα από αυτά τα στυλ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο κομμωτήριο κάποια στιγμή... ή ο κομμωτής σας έχει εμπνευστεί! 

FARRAH FAWCETT

Τα πλούσια μαλλιά της Farrah Fawcett με τα ογκώδη φιλαριστά της κοψίματα, είναι εύκολα το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό της. Ουσιαστικά καθόρισε την ιδέα της ομορφιάς στη δεκαετία του 1970.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

BRIGITTE BARDOT

Τα μακριά, γεμάτα ξανθά μαλλιά της Brigitte Bardot ήταν πραγματικά η επιτομή της γαλλικής αίγλης. Αυτά τα μαλλιά ήταν πάντα στο προσκήνιο, είτε ήταν σε μια ακατάστατη κυψέλη, σε κοριτσίστικα κοτσιδάκια ή απλά κάτω σε μεγάλα κύματα.

MIA FARROW

Τα μαλλιά της Mia Farrow είναι εύκολα ένα από τα πιο γνωστά pixie κουρέματα όλων των εποχών. Η Farrow είπε ότι το έκοψε μόνη της με ένα «ψαλίδι νυχιών», παρά το γεγονός ότι ο Vidal Sassoon παίρνει συχνά τα εύσημα για τη δημιουργία του.

TWIGGY

Το look της Twiggy στη δεκαετία του 1960 ήταν ένα look που όλες είχαν στόχο να αντιγράψουν. Το pixie cut της, ενέπνευσε τις γυναίκες παντού να μην αφήσουν μακρύ μαλλί.

DIANA ROSS

Η Diana Ross έχει πειραματιστεί με διαφορετικά χτενίσματα από τότε που έγινε διάσημη, αλλά έμεινε πάντα πιστή στο ογκώδες φυσικό στυλ για το οποίο είναι πραγματικά γνωστή.

DEBBIE HARRY

Τα σούπερ ξανθά μαλλιά της Debbie Harry ήταν η έμπνευση πίσω από το όνομα της μπάντας της, Blondie. Το ακανόνιστο κούρεμα ήταν τόσο δυνατό που η Vogue είπε ότι «επαναπροσδιόρισε τα πλατινέ μαλλιά στην εποχή του πανκ».

JENNIFER ANISTON

Η Jennifer Aniston είναι ίσως περισσότερο γνωστή για το στυλ της δεκαετίας του '90 την εποχή των Friends. Το κούρεμα Rachel ήταν σούπερ διάσημο το 1994 που δημιουργήθηκε από τον γκουρού μαλλιών Chris McMillian... κατά λάθος. Η Aniston δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστριά του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να το λατρέψουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 382 / position2: 774
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb