Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η Jane Fonda εξηγεί γιατί το σeξ γίνεται καλύτερο με την ηλικία για τις γυναίκες

«Τώρα, ξέρω τι μου αρέσει»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2022

Η Jane Fonda εξηγεί γιατί το σeξ γίνεται καλύτερο με την ηλικία για τις γυναίκες

Για τις γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια, μίλησε η Jane Fonda

Η διάσημη ηθοποιός συζήτησε σε ραδιοφωνική εκπομπή εκτενώς το ζήτημα της σεξουαλικής ζωής των γυναικών, αφού ο παρουσιαστής της ζήτησε να περιγράψει τη σχέση της με το σeξ τα τελευταία χρόνια.

Η 84χρονη Fonda, με την πλούσια ακτιβιστική δράση, χρησιμοποίησε τους χαρακτηρισμούς «ιδιωτική» και «σόλο», ενώ όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι μεγαλώνοντας στο σeξ ή προσκωλλόνται σε παλιές συνήθειες ήταν ξεκάθαρη.

Παραδέχτηκε πως η ίδια έγινε καλύτερη με τον καιρό και σημείωσε πως οι γυναίκες γενικά γίνονται καλύτερες στο σeΠαραδέχτηκε πως η ίδια έγινε καλύτερη με τον καιρό και σημείωσε πως οι γυναίκες γενικά γίνονται καλύτερες στο σex με τα χρόνια, καθώς «αποβάλλουν τον φόβο και την ντροπή του να ζητήσουν ό,τι τους αρέσει».

«Οι γυναίκες τείνουν να γίνονται καλύτερες, επειδή δεν φοβούνται να πουν όσα νιώθουν και χρειάζονται. Σπαταλάμε πάρα πολύ χρόνο στο να μην λέμε, για παράδειγμα: “Περίμενε λίγο. Σταμάτα. Πήγαινε λίγο πιο εκεί”. Δεν το κάνουμε αυτό. Μεγαλώνοντας όμως, αυτό γίνεται: “Όχι. Ξέρω τι μου αρέσει. Δώσε μου αυτό που θέλω”», είπε.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί ήρθαν λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδιοκό για το ότι πλέον δεν θέλει να βρεθεί σε μία «σχέση με σeξ ξανά».

«Δεν θέλω να έχω μία σχέση με σeξ ξανά. Δεν έχω αυτή την επιθυμία», είχε πει τότε.

Ωστόσο, δεν έκρυψε πως έχει μια φαντασίωση. Για την ακρίβεια παραδέχτηκε πως θα ήθελε να γνωρίσει έναν καθηγητή ή έναν ερευνητή, ο οποίος θα είναι ικανός να αγαπήσει και να φροντίσει μία γυναίκα. Ωστόσο, σημείωσε πως η φαντασίωσή της είχε ένα μειονέκτηκα, καθώς θα ήθελε αυτός ο άντρας να είναι νεότερός της.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb