Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η Μαρία Μπακοδήμου σε επικό «καρφί» για τον Αλέξανδρο Ρήγα

Τον Θανάση Πατριαρχέα φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου και ο γοητευτικός πρωταγωνιστής κλήθηκε να μιλήσει για τα θεατρικά του σχέδια

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 25, 2022

Η Μαρία Μπακοδήμου σε επικό «καρφί» για τον Αλέξανδρο Ρήγα

"Κόντεψα και γω να γεννήσω εκεί" πρόδωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Τον Θανάση Πατριαρχέα φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της νέας εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής κλήθηκε να μιλήσει για τα θεατρικά του σχέδια όπου και ένα εξ αυτών είναι η παράσταση «Κατάδεσμος».

Σε αυτήν, λοιπόν, ο Θανάσης Πατριαρχέας θα συνυπάρξει σκηνικά με την Χρύσα Ρώπα ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Κάτι που… τσίγκλησε, μάλλον, την παρουσιάστρια για να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού του Φαλήρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου αναφώνησε πως «πες μου και για την άλλη παράσταση… Α, που είσαι με την Χρύσα Ρώπα και το σκηνοθετή ο Αλέξανδρος! Κουράγιο! Ωχ με τις πρόβες! Γιατί τον Αλέξανδρο μια φορά πήγα σε γύρισμα και κόντεψα και γω να γεννήσω εκεί».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb