Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
AUTUMN READY Style

Tα ξεχασμένα παπούτσια σου που έγιναν το trend του φθινοπώρου

Μπορείς να τα βγάλεις από τη ντουλάπα σου

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2022

Tα ξεχασμένα παπούτσια σου που έγιναν το trend του φθινοπώρου
@jenniferlake

Μεγάλο comeback κάνουν αυτό το φθινόπωρο τα παπούτσια που είχες ξεχάσει.

Υπάρχουν ορισμένα trends που τα βλέπεις για τόσο πολύ καιρό και μετά ξαφνικά εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά με τα παπούτσια. Ορισμένα παραμένουν διαχρονικά στην καθημερινότητά μας και άλλα κάνουν τον κύκλο τους, όπως όλα στη μόδα.

Ποια παπούτσια θα βγάλεις ξανά έξω από τη ντουλάπα

Αυτό ακριβώς συνέβη με τις αγαπημένες κλασικές μπαλαρίνες. Πρόκειται για ένα πολύ διαχρονικό item, ειδικά στο στυλ των γαλλίδων, που δεν τις αποχωρίστηκαν ποτέ. Ωστόσο, πολλές από εμάς, ενώ τις φορούσαμε μανιωδώς πριν από μια δεκαετία, σταματήσαμε τελείως.

Σε περίπτωση που έχεις κρατήσει το αγαπημένο σου ζευγάρι μπαλαρίνες, ήρθε η ώρα να το φορέσεις τώρα. Αυτό το φθινόπωρο, πολλοί σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει στις κολεξιόν τους τη δική τους εκδοχή. Πολλές celebrities και κορίτσια που αγαπούν το στυλ, κυκλοφορούν ξανά στους δρόμους φορώντας τις.

Μπορείς να τις φορέσεις σχεδόν με τα πάντα, από φορέματα, jeans, ακόμα και κοστούμια. Αυτό εξαρτάται από τη διάθεση και το στυλ σου.

Δες inspo για να φορέσεις τις μπαλαρίνες:
Διαβάστε Ακόμη
Trends Πριν 3 εβδομάδες
Αυτό είναι το κομμάτι της ντουλάπας σου που ζει ξανά μεγάλες δόξες
Δες πως θα το φορέσεις σήμερα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb