Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ανταμ Λεβίν: Νέες κοπέλες «καίνε» τον τραγουδιστή και αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές συνομιλίες τους

Άνοιξε ο ασκός του αιόλου


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2022

Ανταμ Λεβίν: Νέες κοπέλες «καίνε» τον τραγουδιστή και αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές συνομιλίες τους

Καθώς φαίνεται, το... παράνομο ειδύλλιο με τη Σάμνερ Στροχ  δεν ήταν το μόνο για τον τραγουδιστή των Maroon 5

Νέες «παράνομες» συνομιλίες του Άνταμ Λεβίν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς κι άλλες γυναίκες βγάζουν στη φορά τα ένοχα μυστικά του frontman των Maroon 5.

Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.

Αυτή τη φορά, μία κωμικός, ονόματι Μαρίκα, δημοσίευσε μια σειρά από συνομιλίες της με τον τραγουδιστή. Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Λεβίν δείχνει να της στέλνει μηνύματα και να αναφέρει: «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός», χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Μία ακόμα κοπέλα, η Άλισον Ρόσεφ, έσπευσε επίσης να μοιραστεί δημόσια τα προσωπικά της μηνύματα με τον Άνταμ Λεβίν, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε φαν της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Ρόσεφ του είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb