ENTERTAINMENT

Πού βρίσκονται σήμερα τα hot κορίτσια των 00`s

Ήταν οι βασίλισσες του party στις αρχές του 21ου αιώνα, αλλά που είναι τώρα;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πού βρίσκονται σήμερα τα hot κορίτσια των 00`s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πρώτη δεκαετία του 2000, ήταν ίσως η πιο trash από πολλές απόψεις. 

Μας έδωσε αρκετό υλικό για να αναπολούμε μέχρι σήμερα. Τα διάσημα κορίτσια εκείνης της εποχής βρίσκονταν συνεχώς στο προσκήνιο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει τα ίχνη τους, όμως ...

Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά στις πιο hot κυρίες της δεκαετίας του 2000 και μαθαίνουμε τι κάνουν τώρα!

Jessica Simpson

Μπορεί να είχε ανέβει στη μουσική σκηνή το 1999, αλλά μόλις το 2003 η Jessica Simpson έκανε πραγματικά όνομα με το ντεμπούτο του ριάλιτι του MTV, "Newlyweds: Nick and Jessica". Η σειρά, η οποία ακολούθησε τον γάμο της με τον παλαβό Nick Lachey, μαγνήτισε τους θεατές για τρεις σεζόν και μετέτρεψε τη Jessica σε γνωστό όνομα χάρη στις αξιαγάπητες γκάφες της, όπως το να πιστεύει ότι ο τόνος είναι κοτόπουλο. Ο γάμος της Jessica και του Nick έληξε το 2005, αλλά η καριέρα της ξανθιάς Μπάρμπι απογειώθηκε στη συνέχεια. Προσχώρησε στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στις ταινίες "Employee of the Month" και "Dukes of Hazzard", αργότερα εκείνη τη δεκαετία. Η Jessica Simpson εγκατέλειψε τα ριάλιτι και τη μουσική και αυτές τις μέρες επικεντρώνεται περισσότερο στην οικογένειά της και στα επιχειρηματικά της εγχειρήματα, όπως η συγγραφή best seller. Το 2014, παντρεύτηκε τον πρώην παίκτη του NFL, Eric Johnson, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τη Maxwell, τον Ace και την Birdie Mae.

Kate Bosworth

Η Kate Bosworth με καταγωγή από το Λος Άντζελες έγινε σταρ εμφανιζόμενη στο "The Horse Whisperer" του 1998 και στο "Remember the Titans" του 2000, στη συνέχεια ενσάρκωσε μια επαγγελματία σέρφερ στο "Blue Crush" του 2002. Μετά από αυτόν τον ρόλο, εμφανίστηκε σε περισσότερες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "Wonderland", "Beyond the Sea" και "Superman Returns". Η ρομαντική ζωή της Κέιτ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '00 ήταν επίσης αρκετά αξιοσημείωτη - από το 2002 έως το 2005, έβγαινε με τον ηθοποιό Orlando Bloom. Η Kate δεν έχει σταματήσει να εργάζεται, αν και κρατάει αρκετά χαμηλό προφίλ από ό,τι νωρίτερα στην καριέρα της. Εκτός από τις μικρές εμφανίσεις της σε πολλές ταινίες από τότε, απέκτησε ρόλους σε πολλές μίνι σειρές, όπως η "The Long Road Home" του 2017 και η "The I-Land" του 2019. Το 2013 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Michael Polish και το 2021 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Την ίδια χρονιά, ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Justin Long, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στο θρίλερ τρόμου του 2022 "House of Darkness".

Paris Hilton

Όλοι γνωρίζουν την κληρονόμο του παγκόσμιου κολοσσού ξενοδοχείων Hilton. Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Paris, ήταν το απόλυτο «It» κορίτσι. Ήταν σε κάθε πάρτι, και αν δεν ήταν, δεν άξιζε να πάει κανείς. Είχε μάλιστα το δικό της σόου με την τότε  bff ,Nicole Richie. Η Paris έκανε ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά αφού οι γελοιότητες των παπαράτσι στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έγιναν πολύ τοξικές για να τις αντιμετωπίσει. Το 2020, η Paris κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της This is Paris. Το ντοκιμαντέρ έθιξε πολλά από όσα βίωσε η πάμπλουτη κληρονόμος κατά τη διάρκεια της φήμης της. Στις μέρες μας μπορείτε να τη βρείτε να κάνει τη DJ σε μουσικά φεστιβάλ!

Lindsay Lohan

Ω, Lindsay Lohan… από πού να ξεκινήσουμε; Η Lindsay Lohan ήταν μια εκκολαπτόμενη νεανική ηθοποιός που ξεκίνησε με το ριμέικ της ταινίας της Disney , The Parent Trap, το '98. Όμως δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε πρωταγωνιστώντας στο πλευρό της Jamie Lee Curtis το 2003 για την ταινία Freaky Friday, η οποία παραμένει η ταινία της με τις υψηλότερες εισπράξεις. Έγινε παντού γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Mean Girls που έγινε μια cult κλασική ταινία της ποπ κουλτούρας (Φοράμε ΑΚΟΜΑ ροζ τις Τετάρτες, LOL). Η Lindsay ήταν επίσης μέρος του 2000 party team, μαζί με την Paris, την Kim Kardashian και τη Nicole Ritchie. Μετά από ένα «διάλειμμα» από την υποκριτική, έχει πλέον το δικό της νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο και την Αθήνα που ονομάζεται Lohan’s Beach House και Lohan.

Hilary Duff

Ίσως έμαθες τη Hilary Duff ως Lizzie McGuire. Η Hilary ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της δικής της τηλεοπτικής εκπομπής το 2001 που ονομάστηκε Lizzie McGuire. Το συγκλονιστικό σόου τράβηξε την προσοχή των εφήβων παντού και γρήγορα η Duff κέρδισε τον τίτλο του νέου teen idol. Μετά το τέλος της σειράς το 2004, το αστέρι της Disney συνέχισε να παίζει σε πολλές ταινίες για την Disney και όχι μόνο. Εκτός από την υποκριτική, κυκλοφόρησε επίσης μερικά στούντιο άλμπουμ που ήταν αρκετά επιτυχημένα. Η πρώιμη φήμη της, της έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση και της έφερε εμπιστοσύνη στον επιχειρηματικό κόσμο! Το 2019, η Hilary κέρδισε τον τίτλο της Chief Brand Officer για τις σειρές προϊόντων "Happy Little Camper" και "Veeda" της Naturalena Brands. Πρόσφατα, έγινε μαμά για 4η φορά, ενω είναι παντρεμένη με τον μουσικό Matthew Coma.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb