ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η Kim Kardashian μόλις αγόρασε τη βίλλα της Cindy Crawford στο Malibu

Έδωσε 70 εκατ. δολάρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Kim Kardashian μόλις αγόρασε τη βίλλα της Cindy Crawford στο Malibu

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά η Kim Kardashian θέτει ήδη τις βάσεις για τις καλύτερες παραθαλάσσιες διακοπές το επόμενο έτος, και πολλά ακόμη καλοκαίρια που έρχονται, όπως φαίνεται.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η μεγαλύτερη σταρ όλων των τηλεοπτικών ριάλιτι, που έγινε δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας και επίδοξη δικηγόρος, έχει πληρώσει 70,4 εκατομμύρια δολάρια για μια βίλλα μπροστά στον ωκεανό στο Encinal Bluffs, μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές... της γειτονιάς του Μαλιμπού. Η συμφωνία έκλεισε την περασμένη εβδομάδα.

Η συμφωνία είναι μακράν η πιο ακριβή μεταβίβαση κατοικίας στο Μαλιμπού φέτος, και είναι επίσης η τέταρτη ακριβότερη πώληση κατοικιών στην Καλιφόρνια του 2022, ένα τσικ πιο πίσω από τα 75 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε ο Drake για το νέο του σπίτι120 εκατομμυρίων δολαρίων στο Holmby Hills και το περίφημο «The One» της Bel Air ” megamansion, που πουλήθηκε σε δημοπρασία για 126 εκατομμύρια δολάρια.

Χτισμένο το 1944 αλλά εκτενώς ανακαινισμένο τη δεκαετία του 1990 και ξανά το 2016, το σπίτι σε στιλ μεσογειακής βίλας ήταν κάποτε το επίκεντρο ενός κτήματος 6 στρεμμάτων που ανήκε από καιρό στον επιχειρηματία βιοτεχνολογίας Walter de Logi, ο οποίος πέθανε το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το επόμενο έτος, η χήρα του πούλησε το μεγάλο ακίνητο για περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια στους διπλανούς της γείτονες, τη Cindy Crawford και τον άντρα της.

Το κτήμα των 6 στρεμμάτων στη συνέχεια χωρίστηκε σε δύο αγροτεμάχια: το ένα από αυτά ήταν 2,8 στρεμμάτων, ως επί το πλείστον άδειο οικόπεδο και το άλλο μια έκταση 3,2 στρεμμάτων που περιείχε την κύρια κατοικία. 

Πάντως η ίδια μένει κυρίως στο σπίτι της στο Hidden Hills. Έχει επίσης δύο «εφεδρικά» σπίτια στο Hidden Hills (!!!), ένα από τα οποία βγήκε πρόσφατα προς πώληση, και εξακολουθεί να έχει ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Calabasas και ένα κενό οικόπεδο στο διάσημο Madison Club του La Quinta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 82 εβδομάδες
Kim Kardashian: H εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή και η μεταμόρφωσή της
Με πολλούς να σχολιάζουν πως επισκέφτηκε ξανά τον πλαστικό της χειρουργό
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 539 / position2: 1216
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb