STYLE

Kate ‑ Meghan: Tα ρούχα στην κηδεία της Ελισάβετ και ο συμβολισμός των κοσμημάτων

Τα ιδιαίτερα κοσμήματα και ο συμβολισμός τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kate ‑ Meghan: Tα ρούχα στην κηδεία της Ελισάβετ και ο συμβολισμός των κοσμημάτων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To μαύρο χρώμα είναι το μόνο που μπορούν να φορέσουν οι παρευρισκόμενοι, ενώ τα φορέματα που επιλέγουν οι γυναίκες πρέπει να είναι μέχρι το γόνατο. H Kate Middleton, θεσμικά κομψή, η Meghan Markle, με ένα Stella McCartney φόρεμα

Η Μeghan Markle απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' με περισσότερους από έναν τρόπους με την εμφάνισή της για την κηδεία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle | Меган Маркл (@meghanmarkle_fan)

Εκτός από το σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που της δώρισε η βασίλισσα πριν από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού το 2018, η Δούκισσα του Σάσεξ φαινόταν εκλεπτυσμένη με ένα μαύρο φόρεμα από κάπα από τη Stella McCartney που μπορεί να φανεί οικείο στους θαυμαστές. 

Το κομψό σύνολο τηρούσε επίσης τον ενδυματολογικό κώδικα της κηδείας, ο οποίος απαιτούσε μαύρα φορέματα ή παλτό μέχρι το γόνατο, μαζί με μαύρα καπέλα και προαιρετικά πέπλα. Ενώ το φαρδύ γείσο καπέλα της Markle δεν περιελάμβανε πέπλο, η κουνιάδα της Kate Middleton το έκανε.

Η Δούκισσα του Σάσεξ - η οποία, όπως και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δεν πήγε με τον σύζυγό της στη νεκρώσιμη πομπή της βασίλισσας και ξαναβρέθηκε με τους υπόλοιπους βασιλείς στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη λειτουργία - είναι περίφημα λάτρης της σιλουέτας με κάπα.

Η Kate Middleton, φόρεσε coat dress με structured ώμους και σταυρωτό δέσιμο. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν, μαύρες γόβες και ένα καπέλο με φιόγκο και βέλο. Η Kate απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας ένα κολιέ-choker με πέρλες και λεπτομέρεια από διαμάντι και αντίστοιχα σκουλαρίκια. Ένα σπάνιο κόσμημα που είχε φορέσει πρώτη φορά το 2017 και της είχε παραχωρηθεί από τη βασίλισσα. Το ίδιο είχε φορέσει και η πριγκίπισσα Diana στην 70η επέτειο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Janelle (@royalreplikate)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 2644 / position2: 3198
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb