ENTERTAINMENT

Ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι έχουν δίδυμα αδέρφια;

Κι όμως, τα αδέρφια τους δεν είναι το ίδιο διάσημα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι έχουν δίδυμα αδέρφια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ομοζυγωτικά ή ετεροζυγωτικά, άντρες ή γυναίκες, αυτοί οι celebrities έχουν ένα κοινό: μοιράζονται την ίδια μέρα γενεθλίων με τα αδέρφια τους!

Όταν σκέφτεσαι δίδυμα διασημοτήτων, μπορεί να σου έρθουν στο μυαλό διάσημα δίδυμα όπως η Mary-Kate και η Ashley Olsen ή η Tegan και η Sara Quin. Αλλά αυτό που ίσως δε γνωρίζεις είναι ότι πολλοί διάσημοι σταρ έχουν και λιγότερο διάσημα δίδυμα αδέρφια. Για παράδειγμα, ο δίδυμος αδερφός του βραβευμένου με Όσκαρ Rami Malek εργάζεται ως δάσκαλος, ενώ ο δίδυμος αδερφός της Scarlett Johansson εργάζεται στην πολιτική.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις μερικά από τα αστέρια που δεν ήξερες ότι έχουν ένα αδέρφι-κλώνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Laverne Cox & M.Lamar

Ο χαρακτήρας της Laverne Cox στο Orange Is the New Black, Sophia, είναι μια τρανς γυναίκα. Όταν η σειρά αποφάσισε να εμβαθύνει στο παρελθόν της Sophia με αναδρομές σε μια εποχή που ο χαρακτήρας ήταν ακόμη στη διαδικασία φυλομετάβασης, έφεραν τον δίδυμο αδερφό της Cox, M. Lamar, για να ενσαρκώσει τον Marcus. Άλλοι άντρες πέρασαν από οντισιόν για τον ρόλο, αλλά μόλις το casting έμαθε ότι η Cox είχε ένα δίδυμο αδερφό, κάλεσαν τον Lamar σε ακρόαση και τελικά του έδωσαν το ρόλο.

Eva & Joy Green

Η σταρ του Penny Dreadful, Eva Green, έχει μια δίδυμη αδερφή, τη Joy Green. Ενώ η Εύα ακολούθησε τα βήματα της ηθοποιού μαμάς τους, Marlène Jobert, η αδερφή της πήγε σε άλλη κατεύθυνση, δημιουργώντας τη δική της εταιρεία κρασιών. «Δεν ασχολείται καθόλου με τη δημοσιότητα, μένει στην Ιταλία, είναι παντρεμένη με έναν Ιταλό κόμη, είναι ξανθιά», είπε η Εύα στο W, per Hello! «Αυτή είναι η άλλη εγώ, η χαρούμενη εγώ!»

Ashton & Michael Kutcher

Ο δίδυμος αδερφός του ηθοποιού, Michael Kutcher, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και σύμφωνα με το Us Weekly, είχε επίσης προβεί σε μεταμόσχευση καρδιάς όταν ήταν έφηβος. Έχει καλύτερη υγεία τώρα και έχει γίνει υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων και των δικαιωμάτων αναπηρίας.

Scarlett & Hunter Johansson

Ο αδερφός της ηθοποιού έχει επίσης παίξει σε ταινίες στο παρελθόν, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για το πολιτικό και ακτιβιστικό του έργο. Ο Hunter Johansson εργάστηκε στην εκστρατεία του Προέδρου Ομπάμα το 2008 και είναι ο ιδρυτής της περιβαλλοντικής οργάνωσης Solar Responders.

Gisele & Patricia Bündchen

Ενώ και οι δύο δίδυμες Bündchen ήταν κάποτε επίδοξα μοντέλα, η Gisele Bündchen είχε μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα. Ωστόσο, οι αδερφές εξακολουθούν να είναι κολλητές: η Patricia Bündchen είναι πλέον η μάνατζερ και εκπρόσωπος της αδερφής της.

Rami & Sami Malek

Ο σταρ του Bohemian Rhapsody, Rami Malek, έχει έναν πανομοιότυπο δίδυμο αδερφό, τον Sami Malek. Ο Rami έφερε τον Sami στις Χρυσές Σφαίρες το 2019, σοκάροντας τους θαυμαστές που έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι ο ηθοποιός έχει δίδυμο. Παρά την εμφάνισή του στη γιορτή των βραβείων, ο Sami δεν ασχολείται με τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά εργάζεται ως δάσκαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 145 / position2: 667
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb