Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα 3 ζώδια που αυτή τη βδομάδα θα πουν οριστικό αντίο στους πρώην τους

Bye,bye love!

AstroGirl
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2022

Τα 3 ζώδια που αυτή τη βδομάδα θα πουν οριστικό αντίο στους πρώην τους

Το τελευταίο πράγμα που θέλει κάποιος να παραδεχτεί είναι ότι η σχέση του έχει ημερομηνία λήξης και ότι αυτή η ημερομηνία έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικά από τα ζώδια θα συμφιλιωθούν για τα καλά με αυτό το άβολο συναίσθημα, καθώς ήρθε η ώρα, αυτός ο επικείμενος χωρισμός, να γίνει πραγματικότητα.

Τα ζώδια που θα χωρίσουν αυτές τις μέρες, είναι 3 και είναι τα παρακάτω.

Παρθένος

Το περίεργο με εσάς και τις σχέσεις σας είναι ότι τις συμπεριφέρεστε στους συντρόφους σας λες και είναι παιχνίδια. Τους προκαλείτε συνεχώς σε λεκτική μονομαχία, στην οποία χάνουν πάντα (δεν έχουν κι άλλη επιλογή!) και μετά νευριάζετε μαζί τους που είναι τόσο αδύναμοι. Σας αρέσει να προσποιείστε ότι βρήκατε την αληθινή αγάπη, αλλά η αγάπη σας για αυτό το άτομο είναι συν-εξαρτώμενη σε σημείο που κυριολεκτικά το χρησιμοποιήσετε ως σάκο του μποξ. Η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή κι αυτή τη φορά, θα σταθούν εναντίον σας. ΚΙ αυτό θα σημάνει το τέλος της σχέσης!

Τοξότης

Είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι και δεν μπορείτε να χωρέσετε σε κουτάκια. Η σχέση σας είναι τόσο κολλημένη επάνω σαν που σας πνίγει και δεν μπορείτε να ανασάνετε. Το κακό είναι ότι δε μιλάτε πολύ γι' αυτά που νιώθετε, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν οι σύντροφοι ότι νιώθετε εγκλωβισμένοι. Η τόση πίεση θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο μπάμ που θα γίνει αυτή τη βδομάδα και η σχέση θα λήξει εδώ!

Ιχθύς

Παρόλο που είστε ρομαντικοί και πιστεύετε στον έρωτα και την αγάπη, βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε ότι αυτά είναι μόνο για τα παραμύθια. Η δική σας σχέση, είναι τόσο πραγματική και έχει φτάσει σε ένα τέλμα χωρίς επιστροφή. Οι μέρες της συζήτησης έχουν τελειώσει. Καταλήξατε και οι δύο στο συμπέρασμα ότι δεν αγαπάτε πλέον ο ένας τον άλλον. Έτσι, λοιπόν, πήρατε την απόφαση να το τελειώσετε εσείς πρώτοι. Θα έχετε μερικές υπέροχες αναμνήσεις να μοιραστείτε, αλλά δεν υπάρχει μέλλον εδώ.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb