Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να πάθουν κατάθλιψη

Ήξερες ότι αυτά τα ζώδια είναι επιρρεπή στις ψυχικές ασθένειες;

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2022

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να πάθουν κατάθλιψη
Pink Illustration

Η ευτυχία είναι σίγουρα επιλογή, αλλά μάλλον όχι για όλους!

Έχεις βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου χρειάζεται να προσπαθήσεις αρκετά σκληρά; Μήπως, η ζωή σου σε οδηγεί συχνά σε απόγνωση και κατάθλιψη; Παρόλο που προσπαθείς και τα καταφέρνεις καλά, πάντοτε καταλήγεις στο να βλέπεις τα πάντα αρνητικά; Μπορεί γι' αυτό να ευθύνεται το ζώδιο σου!

Τα παρακάτω είναι αυτά που είναι πιο πιθανό να βιώσουν κάποια στιγμή κατάθλιψη στη ζωή τους!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως κλειστοί και μελαγχολικοί. Για τον Αιγόκερω, η έκφραση συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική και αν πρέπει να τα πνίξουν, πιθανόν να οδηγηθούν σε μελαγχολία και θλίψη. Συνήθως αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα πάντα και κατηγορούν συνεχώς τον εαυτό τους. Αυτή η ενοχή συχνά μετατρέπεται σε κατάθλιψη. Κατά τη διάρκεια αγχωτικών καταστάσεων παραμένουν ήρεμοι, γεγονός που οδηγεί συχνά σε συσσώρευση των συναισθημάτων τους που τους οδηγεί σε περισσότερο άγχος. Το να μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να έχουν μια πιο ανοιχτόμυαλη στάση μπορεί να αλλάξει δραστικά τη ζωή τους.

Ταύρος

Κυρίως εσωστρεφείς, οι Ταύροι, λατρεύουν να παραμένουν στην comfort zone τους. Ακολουθούν πάντα τη ρουτίνα τους και μισούν τις όποιες αλλαγές στην καθημερινότητά τους. Ο κύριος λόγος για να οδηγηθούν σε κατάθλιψη είναι λόγω των αλλαγών που πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή ρουτίνα τους και το να πρέπει να βγουν από το comfort zone τους τους προκαλέι τρομερό άγχος!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τα πιο περιποιητικά και χαρισματικά άτομα με γενναία καρδιά εξωτερικά και εύθραυστη στο μέσα της. Εξαιτίας αυτού, πληγώνονται εύκολα, ενώ ακόμα και αφού δίνουν το 100% τους σε οτιδήποτε κάνουν, το μόνο που λαμβάνουν είναι μια απογοήτευση από τους άλλους. Συνήθως είναι πολύ κακοί στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους και ξεσπούν αμέσως σε κλάματα όταν κάτι τους πληγώνει.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb