SKIN CARE

Πώς θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Δες πώς θα βελτιώσεις την κατάσταση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο
@erica_chenxx

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αιώνιο ερώτημα που μπορεί να σε απασχολεί, είναι με ποιον τρόπο θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους.

Αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχεις ξαναδιαβάσει ότι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, δημιουργούνται με διάφορους τρόπους. Μπορεί να ευθύνεται η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή, η έλλειψη ύπνου και άλλοι πολλοί παράγοντες.

Ωστόσο, για να δείχνεις πιο φρέσκια και το βλέμμα σου πιο φωτεινό, δεν αρκούν μόνο οι κρέμες και οι μάσκες ματιών. Φυσικά, τα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, όπως και οι θεραπείες στον δερματολόγο. Βεβαίως, υπάρχουν και πολλοί φυσικοί τρόποι, αλλά και συνήθειες που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου, ώστε να δεις αποτελέσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Gardiner (@totalbodysynergy)

Φυσικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να περιορίσεις τους μαύρους κύκλους:

Πιες νερό

Όποια κι αν είναι η ερώτηση στην ομορφιά, η απάντηση φαίνεται να είναι το νερό. Η ενυδάτωση του οργανισμού από μέσα, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έξω. Το νερό, βοηθά να αποβληθούν οι τοξίνες από τον οργανισμό σου και έτσι το δέρμα φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Όχι στο αλκοόλ

Δεν περίμενες να το ακούσεις από εμάς, αλλά η κατανάλωση αλκοόλ επιβαρύνει πολύ το δέρμα και μάλιστα, αρκετά, την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το αλκοόλ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από το νερό, καθώς αφυδατώνει την επιδερμίδα. 

Πιες πράσινο τσάι

Αν είσαι fan του τσαγιού, αυτή είναι η ευκαιρία να το βάλεις στην καθημερινότητά σου. Σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο τσάι, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Μεταξύ άλλων, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια στη λάμψη της επιδερμίδας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Legend of Tea 古意斋 (@legendoftea93)

Βελτίωσε την ποιότητα ύπνου σου

Η καθημερινότητα μπορεί να μη σε βοηθάει, αλλά καλό είναι να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον ύπνο σου. Ξεκίνα μια ρουτίνα χαλάρωσης και αποσυμφόρησης και πήγαινε στο κρεβάτι νωρίτερα. Θα δεις μεγάλη βελτίωση στους μαύρους κύκλους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Νύχια Πριν 82 εβδομάδες
Κοντά νύχια: Αυτή είναι η τάση στο μανικιούρ που τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά
Είναι πολύ απλό και κάνει τα νύχια να φαίνονται κομψά
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb