ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

H πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σου θυμίσει κάτι σημαντικό: Πώς θα σε επηρεάσει;

H επιθυμία σας να οραματιστείτε έρχεται στο επίκεντρο
AstroGirl
H πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σου θυμίσει κάτι σημαντικό: Πώς θα σε επηρεάσει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίνοντας τόση έμφαση στη λογική, τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες αυτές τις μέρες εν μέσω της εποχής της Παρθένου, είναι σίγουρο ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από λίγες ακόμη διακοπές για να ανακουφιστείτε από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Αν και το να πάρετε άδεια για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας αυτή τη στιγμή, ποιος θα πει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας ως μια μορφή απόδρασης;

Με την επερχόμενη πανσέληνο στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων να ετοιμάζεται να φωτίσει τον κόσμο, η αίσθηση του επείγοντος που νιώσατε γύρω από το να είστε απασχολημένοι είναι βέβαιο ότι θα εξαφανιστεί και η επιθυμία σας να οραματιστείτε έρχεται στο επίκεντρο.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, η εποχή της Παρθένου έχει να κάνει με την υπηρεσία και, ενώ αυτό πιθανότατα σας επέτρεψε να διαγράψετε πολλές εργασίες από τη λίστα υποχρεώσεων σας, δεν άφησε πολύ χώρο για να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και το να είσαι ριζωμένος σε έναν ρεαλιστικό κόσμο της Παρθένου προάγει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα, το πνευματικό νόημα της Πανσελήνου Συγκομιδής του Σεπτεμβρίου 2022 είναι να εστιάζεις λιγότερο στις ασυνήθιστες λεπτομέρειες και να αγκαλιάζεις τις αλλαγές και το νέο, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς μπροστά σου!

Ως μεταβλητό ζώδιο του νερού, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τα ιδανικά και όχι απαραίτητα την πραγματικότητα. Είναι μια ενέργεια που προωθεί το όραμα - του τι θα μπορούσε να είναι, ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να φαίνονται οι τρέχουσες συνθήκες.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, τα όνειρά σας θα φωτιστούν, προτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας, ανεξάρτητα από το αν έχει νόημα ή όχι. 

Μια Πανσέληνος της Συγκομιδής είναι μια πανσέληνος που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, ακριβώς γύρω από την φθινοπωρινή ισημερία. Το σπάνιο με αυτή την πανσέληνο είναι ότι λαμβάνει χώρα την ίδια ώρα κάθε βράδυ, μερικές νύχτες στη σειρά, και δίνει το φως της στους αγρότες που θέλουν να μαζέψουν τις καλλιέργειές τους πριν φτάσει το φθινόπωρο, από όπου πήρε και το όνομά της. 

Η Πανσέληνος της Συγκομιδής στους Ιχθείς θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως θα ρίξει φως στον οίκο που κυβερνούν οι Ιχθύες στον γενέθλιο χάρτη σας, φωτίζοντας τα όνειρα και τα ιδανικά που πιθανώς έχετε παραμελήσει. Δεδομένου ότι η σεζόν της Παρθένου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πιθανότατα έχετε τακτοποιήσει τις δουλειές σας αλλά παραμελήσατε την καρδιά σας - ρίξτε λοιπόν την προσοχή σας στις ελπίδες και τα ιδανικά σας. Να θυμάστε πως η υπερβολική λογική καταπνίγει τη δημιουργικότητα και τα πολλά όνειρα μπορούν να σας εμποδίσουν να αναλάβετε δράση, οπότε φροντίστε να μην χάνετε από τα μάτια σας αυτό που τελικά επιδιώκετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 493 / position2: 1007
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb