Η ολοκαίνουρια έπαυλη της Adriana Lima κοστίζει 12.000.000 $

Το εκθαμβωτικό μοντέλο μετακόμισε πρόσφατα στο Brentwood του Los Angeles
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η ολοκαίνουρια έπαυλη της Adriana Lima κοστίζει 12.000.000 $

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, η δισεκατομμυριούχος καλλονή, Adriana Lima, πλήρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 40 εκ. δολαρίων για την έπαυλή της στο Miami. Τώρα, το supermodel από τη Βραζιλία αλλάζει ακτή και προσγειώνεται στο Los Angeles, όπου τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει ξοδέψει 12 εκ. δολάρια για ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στο Brentwood.

Η έπαυλη των 7.500 τετραγωνικών ποδιών που δε βγήκε ποτέ επίσημα προς πώληση και ολοκληρώθηκε φέτος η κατασκευή, χαρακτηρίστηκε ως «μεταβατική αγροικία», σε αντίθεση με τις πιο τυπικές κατασκευές σε στυλ αγροικίας που υπάρχουν στην πόλη.

Σε μια κλασάτη οδό,  πίσω από τις πόρτες εισόδου, οι lux χώροι του σπιτιού περιλαμβάνουν ψηλές οροφές και προσαρμοσμένα φωτιστικά σε όλους τους χώρους, πάτωμα με πλάκες μάρμαρου Calacatta και ζεστή επένδυση από ξύλο βελανιδιάς στα έπιπλα. Η μπροστινή πόρτα ανοίγει σε έναν μακρύ διάδρομο με υπέροχη θέα στην πίσω αυλή μέσα από γυάλινους τοίχους. Ακριβώς δεξιά βρίσκεται μια επίσημη τραπεζαρία που εξυπηρετείται από ένα βολικό wet bar, ενώ υπάρχουν επίσης δύο κουζίνες — η μία με δύο ψηλά τραπέζια από μάρμαρο και κομψές συσκευές Miele, η άλλη ελαφρώς μικρότερη "κρυμμένη" μονάδα όπου χρησιμεύει περισσότερο για την προετοιμασία του φαγητού. Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια και μια ντουλάπα προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης. Υπάρχει επίσης ένα σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι, καθώς και μια ανοιχτή κρεβατοκάμαρα με όμορφα ράφια και εσωτερικό φωτισμό.

Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει θέα στην πίσω αυλή και τις γύρω κορυφές δέντρων, ενώ το ασυνήθιστα τεράστιο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά, πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο είναι διάσπαρτα σε όλη την κύρια κατοικία. Η πιο νοτιοδυτική γωνία του οικοπέδου φιλοξενεί έναν ανεξάρτητο ξενώνα με ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Μια πισίνα 45 τ.μ. πλαισιώνεται από μπαρ, τζάκι και μπάρμπεκιου. Το πίσω γκαζόν είναι ανθεκτικό στην ξηρασία AstroTurf και το ακίνητο εκτείνεται στο ένα τρίτο του στρέμματος, κάτι σχετικά δυσεύρετο για αυτό το μέρος της πόλης.

Επιπλέον παροχές του κτήματος, που δε βρίσκεις εύκολα είναι, ο κινηματογράφος, το γυμναστήριο και το δωμάτιο-ντουλάπα με ψύξη κρασιού. Η Lima και o αρραβωνιαστικός της Andre Lemmers, και οι δύο 41 ετών, διέμεναν στο παρελθόν σε ένα νοικιασμένο σπίτι στη Santa Monics Boulevard, κοντά στον δημοφιλή προορισμό για ψώνια/φαγητό, Brentwood Country Mart.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret διέθετε επίσης από καιρό ένα διαμέρισμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη, αν και η μονάδα στο Midtown Manhattan πουλήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του σπιτιού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 589 / position2: 1643
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb