ENTERTAINMENT

Διάσημοι που πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Αυτοί οι celebrities είχαν περίεργες συνθήκες θανάτου.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Διάσημοι που πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κάποιοι διάσημοι που ενώ έχουν περάσει ως και δεκαετίες από όταν πέθαναν, ο θάνατός τους παραμένει ένα μυστήριο.

Οι celebrities, μπορεί να περιβάλλονται από μπόλικη λάμψη και να μοιάζουν απρόσιτοι, όμως είναι κι αυτοί "κοινοί θνητοί" που κάποια στιγμή ...πεθάινουν. Κάποιοι από φυσικό τρόπο και λόγω μεγάλης ηλικίας, άλλοι από κάποιο δυστύχημα, ενώ κάποιοι έμπλεξαν με αλκοόλ και ουσίες που τους οδήγησαν σε τραγικό τέλος. 

Υπαρχουν, όμως, και ορισμένοι διάσημοι που "έφυγαν" κάτω από ιδιαίτερες κι αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μερικοί από τους πιο γνωστούς είναι οι ακόλουθοι.

Jeff Buckley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας τραγουδιστής και τραγουδοποιός που θεωρείται πλέον "θρύλος", υπήρξε κατά τον τύπο της εποχής το next vig thing στην αμερικανική ροκ σκηνής. Αναφερόμαστε στον Jeff Buckley, ο οποίος κυκλοφόρησε μόνο ένα άλμπουμ πριν από τον παράξενο θάνατό του στη νεαρή ηλικία των 30 ετών. Το άλμπουμ Grace, που κυκλοφόρησε το 1994, θεωρείται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της ροκ μουσικής και το περιοδικό Rolling Stone έχει χαρακτηρίσει τον Jeff Buckley έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Δυστυχώς, ο Buckley πέθανε στις 29 Μαΐου 1997, στο Μέμφις του Τενεσί, ενώ κολυμπούσε σε ένα κανάλι του ποταμού Μισισιπή. Ενώ τραγουδούσε το τραγούδι των Led Zeppelin, "Whole Lotta Love", ο Jeff Buckley πήδηξε στο ποτάμι φορώντας όλα τα ρούχα και τις μπότες του. Δεν βγήκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια και το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο κοντινό λιμάνι Wolf River Harbor δύο μέρες αργότερα. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό του και ο θάνατός του κρίθηκε ως ατύχημα. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, ο Jeff Buckley είχε φτάσει στο Μέμφις νωρίτερα την ημέρα που πέθανε για να ηχογραφήσει τη συνέχεια του μοναδικού του άλμπουμ, "Grace".

Brittany Murphy

Η ηθοποιός Brittany Murphy πέθανε το 2009 σε ηλικία 32 ετών, μετά από μάχη με συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη και διήρκησαν αρκετές ημέρες. Αρχικά, ο θάνατός της κρίθηκε ως ατύχημα, αλλά όταν ο σύζυγός της, Simon Monjack, πέθανε έξι μήνες αργότερα, υπό τις ίδιες σχεδόν συνθήκες, τα μέλη της οικογένειας τους έγιναν καχύποπτα. Ήταν φόνος; Ένας φόνος ακολουθούμενος από μια αυτοκτονία; Ο μπαμπάς της Murphy ισχυρίζεται ότι ένας τοξικολόγος βρήκε στοιχεία ότι η Murphy είχε δηλητηριαστεί με αρσενικό, ωστόσο η αστυνομία δεν άνοιξε ποτέ ξανά την υπόθεση, κάτι που συνεχίζει να μπερδεύει πολλούς που αμφιβάλλουν ότι αυτή η υγιής, νεαρή γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια.

Princess Diana

Ανάμεσα στα πράγματα που έχασε η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ήταν η ψυχική της ηρεμία. Τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου της, αν και προσπαθούσε να ζήσει τη ζωή της όσο πιο φυσιολογικά μπορούσε, εξέφρασε αρκετές φορές φόβους ότι θα τη δολοφονούσαν, πιθανότατα από ένα οργανωμένο τροχαίο ατύχημα. Το τέλος ήρθε με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που είχε προβλέψει, αλλά αυτό που μπορεί να μην μάθουμε ποτέ είναι αν το δυστύχημα ήταν ... ατύχημα, όπως διαπιστώθηκε από τις επόμενες έρευνες ή οργανώθηκε, όπως η ίδια φοβόταν.

Marilyn Monroe

Ο κόσμος ταράχτηκε στις 5 Αυγούστου 1962, όταν η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 36 ετών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η αιτία? Υπερδοσολογία βαρβιτουρικών που κρίθηκε ως «πιθανή» αυτοκτονία. Αυτό έκανε πολλούς να αμφισβητήσουν ότι η υπέροχη σταρ, που φημολογείται ότι είχε εμπλακεί σε εξωσυζυγικές σχέσεις τόσο με τον John F. Kennedy όσο και με τον αδερφό του, Robert F. Kennedy, είχε δώσει τέλος στη ζωής της. Αντίθετα, οι θεωρίες συνωμοσίας αναφέρουν εδώ και καιρό ότι η Monroe δολοφονήθηκε (με την αναγκαστική λήψη των ναρκωτικών που τη σκότωσαν) για να την εμποδίσουν να μιλήσει για τους αδελφούς Kennedy. Η CIA συνεχίζει να διατηρεί αρχεία για το θάνατο της Monroe και είναι απίθανο κανείς να μη μάθει ποτέ τι πραγματικά συνέβη.

Natalie Wood

Στις 29 Νοεμβρίου 1981, η ηθοποιός και σταρ του κινηματογράφου, Natalie Wood πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε εκδρομή για βαρκάδα με τον σύζυγό της, Robert Wagner. Ο Wagner είχε αναφέρει την εξαφάνιση της Wood μετά από μια νύχτα με ποτά και το σώμα της βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό φορώντας ένα φανελένιο νυχτικό, πουπουλένιο μπουφάν και κάλτσες. Αρχικά, ο θάνατος της Wood κρίθηκε τυχαίος, αλλά στη συνέχεια οι μώλωπες στο σώμα της οδήγησαν τις αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιθετικού παιχνιδιού, με τον Wagner ως τον κύριο ύποπτο. Η αδερφή της Natalie Wood και ο καπετάνιος του γιοτ εμφανίστηκαν στο σόου του Dr. Phil το 2018, όπου ισχυρίστηκαν ότι ο Wagner δολοφόνησε τη στάρλετ. Για να ρίξουμε λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά της συνωμοσίας: Το 2012, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, άλλαξε την αιτία του θανάτου της από «τυχαίο πνιγμό» σε «πνιγμό από απροσδιόριστους παράγοντες», αναφέρει η USA Today. Το πρόβλημα είναι ότι τα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να υποστηρίξουν μια σύλληψη και το μυστήριο παραμένει άλυτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 125 / position2: 771
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb