ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

H νέα σελήνη θα μάθει σε όλα τα ζώδια κάτι πολύ σημαντικό

Τι αλλάζει από εδώ και πέρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H νέα σελήνη θα μάθει σε όλα τα ζώδια κάτι πολύ σημαντικό
Photo by Isandréa Carla

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κύκλος της Σελήνης είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα, αλλά κάθε μέρος της διαδικασίας είναι σημαντικό για εσάς.

Και αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται από τη νέα σελήνη, ξέρετε ότι τα ξεκινήματα μπορεί να είναι εξίσου τρομακτικά με τα τελειώματα που είναι συχνά γλυκόπικρα. Εάν αυτή τη στιγμή κοιτάτε έναν μακρύ δρόμο μπροστά, να ξέρετε ότι είναι πάντα αδύνατο να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού όταν δεν έχετε κάνει καν το πρώτο σας βήμα!

Οι πιο κορυφαίες στιγμές του σεληνιακού κύκλου συμβαίνουν σε δύο διαφορετικές στιγμές: τη νέα σελήνη και την πανσέληνο.

Ενώ το δεύτερο είναι έντονο και πιο δραματικό, το πρώτο είναι μια σημαντική εμπειρία, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα, η νέα σελήνη είναι αυτή που εκτοξεύει τα πάντα, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Τα θέματα και οι καταστάσεις που τείνουν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης είναι συχνά πολύ ουσιαστικά, αποκαλύπτοντας ευκαιρίες σε όλους. Και αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ ή να δεσμευτείτε για μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης, θα έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες επιτυχίας!

Η νέα σελήνη στην Παρθένο ρίχνει φως σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ότι πραγματικά βάζετε τις προτεραιότητές σας στη σειρά και ασχολείστε με εσάς. Αυτό το έξυπνο και πολυμήχανο ζώδιο της γης θέλει να επανασυνδεθείτε με μια ρουτίνα που όχι μόνο σας αφήνει να νιώθετε παραγωγικοί, αλλά και πιο ξεκούραστοι! Όταν προγραμματίζετε χρόνο που σας ανήκει, αυτός ο χρόνος είναι ιερός. Αυτή η νέα σελήνη στην Παρθένο έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός σχήματος αυτοφροντίδας που καλλιεργεί μια πιο υγιή και ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 456 / position2: 714
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb