ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος
Φωτογραφία από Fernanda Maupome: https://www.pexels.com/el-gr/photo/13274548/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Τα πάρτι φέρνουν νέους ανθρώπους στη ζωή σας, οι νέοι άνθρωποι φέρνουν νέες επαφές, νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή!  Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη. Αυτό είναι που θέλετε; Αν όχι, πείτε το τώρα. Αν είστε έτοιμοι για το μεγάλο μπαμ, κάντε το! Όσοι είστε μόνοι, ζήστε το όσο κρατήσει (για λίγο) και όσοι είστε σε σχέση εδώ και καιρό, μάθετε να βάζετε όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που μπορεί να αναρωτιούνται κάποιοι από εσάς που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλο, είναι αν το ενδιαφέρον σας για το παρελθόν έχει να κάνει με το να μάθετε από τα λάθη σας και να αλλάξετε ζωή και να προσπαθήσετε για έναν καλύτερο εαυτό ή αν προσπαθείτε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη σας! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχατε στην σχέση σας τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσετε σελίδα ώστε να δώσετε ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης στην σχέση σας. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

ΛΕΩΝ

Έξοδοι και βόλτες; Ναι! Περισσότερο από ποτέ, αυτή είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες. Νέο πρόσωπο, νέα σύνθεση με διπλάσιο αμονιαζόλ! Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή αλλά έχετε βάλει υψηλούς στόχους να εντυπωσιάσετε τον καθένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα σας βγαίνει λίγο ο υποχόνδριος, ιδιότροπος και έντονα επικριτικός εαυτός σας, παρόλο που η αυτοκριτική σας είναι αρκετά επιεικής. Θα σας αρέσει να προσφέρετε βοήθεια σε όσους το ζητήσουν, ακόμη και σε αυτούς που δεν θα το ζητήσουν βασικά, και θα νιώσετε ξανά χρήσιμοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα, θα είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ευημερία σας! Λέτε να καταφέρετε να τιθασεύσετε τα κακά σας χαρακτηριστικά την κατάλληλη στιγμή;  Μια καλή ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη καθώς σιγά σιγά θα αρχίσουν να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στη ζωή σας!

ΖΥΓΟΣ

Α... εδώ έχουμε θέμα! Θα ερωτεύεστε συνέχεια, γιατί πολύ απλά είστε ερωτευμένοι με τον ίδιο τον έρωτα. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα βέβαια, σας κάνει μερικές φορές να νομίζετε πως ο άνθρακας είναι θησαυρός, και μετά σας φεύγει ο ενθουσιασμός και αφήνετε τους άλλους σέκους να σας κοιτάνε με απορία γιατί ενώ χτες μιλούσατε για την αιώνια αγάπη, σήμερα μαζεύετε τα ρούχα σας σε μια βαλίτσα για να φύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ερωτικό σας νταλαβέρι έχει μια ενδιαφέρουσα τροπή αυτό το μήνα. Κι αυτό, γιατί αξιολογείτε προσεκτικά τον άλλο και ερωτεύεστε τα προτερήματα του και τα στοιχεία που αποτελούν για εσάς εγγύηση. Για εσάς ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά λογικός, θέλετε επιχειρήματα για να δοθείτε σε μια σχέση και αυτή τη φορά θα εμφανιστούν όλα μπροστά σας σαν καρτ ποστάλ τον Αύγουστο. Φροντίστε όμως να ανοίξετε το γραμματοκιβώτιο, μη ξεχαστείτε και διαπιστώσετε ότι είχατε κάτι καλό κατόπιν εορτής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα θα αποκτήσετε μια τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και θα είστε αρκετά καχύποπτοι με αποτέλεσμα να προσπαθείτε συνεχώς να ψυχολογείτε και να "διαβάζετε" τους άλλους.Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας κάνοντας μια αναδιοργάνωση της ζωής σας. Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας. Αυτό είναι το θέμα. Αυτή είναι το πρότζεκτ του μήνα για εσάς, οι φίλοι έχουν καλύψει τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με όσα σας έχουν συμβεί στο παρελθόν ο χαρακτήρας σας άλλαξε. Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. Θα το καταλάβετε ότι η σχέση έφτασε στο τέλος της όταν είστε πολύ κουρασμένοι για να λογομαχήσετε και δεν θα έχετε καμία όρεξη για να πείτε κάτι. Μόλις απελευθερωθείτε η κοινωνικότητα σας θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
13 / position1: 111 / position2: 783
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb