ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο ο Ανάδρομος Ουρανός

Δείτε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας
AstroGirl
Τι αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο ο Ανάδρομος Ουρανός
Photo by Sam Dosan on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν ανατριχίλες πιο γρήγορα από τη σκέψη ενός ανάδρομου!

Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι κάθε ανάδρομος θα είναι αρνητική εμπειρία. Μάλιστα, μερικές φορές μπορεί να ανοίξει το δρόμο για όμορφες αποκαλύψεις που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σας.

Ο ανάδρομος Ουρανός 2022 ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και μαζί του ξεκινά μια περίοδος προσωπικού προβληματισμού και εσωτερικής ανάπτυξης. Και μπορεί ακόμη και να σας εμπνεύσει να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή. Εξάλλου, όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή, ποιος ξέρει σε τι ευκαιρίες πρόκειται να σκοντάψετε στον απόηχο αυτής της ισχυρής αλλαγής;

Στην αστρολογία, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της εξέγερσης και της καινοτομίας. Αν και η επιρροή του τείνει να φέρει αστάθεια και απρόβλεπτα περιστατικά ανοίγει επίσης το δρόμο για ξαφνικές αλλαγές που φέρνουν επανάσταση στον κόσμο. Αν και είναι φυσιολογικό να νιώθει κανείς τρομοκρατημένος από την αλλαγή, ο Ουρανός καταλαβαίνει ότι μερικές φορές, πρέπει να βγεις από το comfort zone και να αγκαλιάσεις κάτι διαφορετικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ενώ ο Ουρανός είναι ανάδρομος, η επιρροή του γίνεται πιο μετριασμένη και ανεστραμμένη. Αντί να προκαλεί αλλαγή σε εξωτερικό επίπεδο, ο Ουρανός αρχίζει να μεταμορφώνει τον κόσμο σας εσωτερικά.

Αντί να αλλάξει τον κόσμο γύρω σας, ο Ουρανός ενθαρρύνει να γίνετε το άτομο που θα κάνει την αλλαγή. Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023, αυτή η ανάδρομη πορεία πέντε μηνών θα σας εμπνεύσει να εμβαθύνετε την αίσθηση της ανεξαρτησίας σας και να ενισχύσετε την αποφασιστικότητά σας στον δικό σας μοναδικό εαυτό.

Επειδή αυτή η ανάδρομη αρχή λαμβάνει χώρα στον Ταύρο, ένα πολυτελές ζώδιο της γης γνωστό για τη σχέση του με τα χρήματα, μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η ανάδρομη πορεία θα φωτίσει τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις σας και την αίσθηση ασφάλειας. Και επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη - τον πλανήτη της αγάπης - μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι θα σας φέρει χαρές και θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας, τις φιλίες σας και τις γνωριμίες σας.

Στο τέλος, ο Ουρανός σταθμεύει ανάδρομα, ώστε να μπορεί να σας δείξει πώς να είστε το άτομο που θέλετε να είστε (αρκεί να είναι με τους δικούς σας όρους και με τον δικό σας ρυθμό)...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 297 / position2: 1090
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb