CELEB STYLE

Όλες οι λεπτομερειες στο bridal look της JLO: Tα 3 νυφικά και το μακιγιάζ

Όλα όσα θες να μάθεις για το νυφικό look της Jennifer Lopez
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Όλες οι λεπτομερειες στο bridal look της JLO: Tα 3 νυφικά και το μακιγιάζ
@tombachik

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το νυφικό look της JLO.

Μερικές εβδομάδες από τον πολυσυζητημένο γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck στο Las Vegas, το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε στην Georgia, παρουσία φίλων και της οικογένειας.

Η Jenny της καρδιάς μας, δε μας απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά με τα νυφικά, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια. Αν τυχόν ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τα looks της. Φυσικά, ανέβασε λεπτομέρειες η ίδια στα social media, αλλά και στο newsletter της, όπως και όλοι οι συνεργάτες που επιμελούνται εδώ και χρόνια την εικόνα της.

Τα 3 νυφικά της JLO

Όλα γύρω από το γάμο ήταν σε λευκούς τόνους, ακόμα και οι καλεσμένοι και τα πάντα στην πολυτελή βίλα. Φυσικά, όπως και στην προηγούμενη τελετή, η star άλλαξε νυφικά.

Εμφάνισε σιγά σιγά τα 3 διαφορετικά Ralph Lauren νυφικά της, γιατί απ’ ότι φαίνεται ένα δεν ήταν αρκετό. Το κοστούμι του Ben Affleck ήταν, επίσης, Ralph Lauren.

Τα κοσμήματα που φόρεσε ήταν αξίας πάνω από $92,000 από τον γιαπωνέζικο οίκο Mikimoto.

To beauty bridal look της JLO

Η beauty gang της Jennifer Lopez, για ακόμα μια φορά επιμελήθηκε το look της. O αγαπημένος της hairstylist (που είναι και αγαπημένος της Kim), Chris Appleton, δε θα μπορούσε να λείπει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Όπως άλλαξε νυφικά, έτσι άλλαξε και τα μαλλιά της. Ο ίδιος, αναφέρει στο instagram του ότι στο πρώτο look τα μαλλιά ήταν τραβηγμένα πίσω απαλά και στη συνέχεια, της έκανε έναν elegant κότσο. Όπως έγραψε “έμοιαζε με μια αληθινή βασίλισσα mrs Affleck”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Σχετικά με το μακιγιάζ, η επίσης συνεργάτης της Mary Phillips, επιμελήθηκε το look. Είδαμε ροζ αποχρώσεις, με έντονα ζυγωματικά. Τα φρύδια της πλούσια και έντονα, συνδυάστηκαν με τα μάτια. Χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, με λεπτομέρεια λευκή στην εσωτερική γωνία του ματιού, eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα νύχια της ανέλαβε ο γνωστός nail artist Tom Bachik. Μετά το greige χρώμα που είχε στο γάμο στο Las Vegas, αυτή τη φορά επέλεξε almond σχήμα στα νύχια, με milky ροζ αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Ο ίδιος, έγραψε στο instagram του χαρακτηριστικά: “Mrs. Ben Affleck ✨ Η πιο όμορφη νύφη. Οι αληθινές ιστορίες αγάπης δεν έχουν τέλος ποτέ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 97 εβδομάδες
JLO: αντέγραψε ένα παλιό look της από το 2000 που είναι trendy και φέτος
Blast from the past
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 240 / position2: 1172
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb