ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ήλιος στην Παρθένο: Τι αλλάζει από σήμερα για τα ζώδια

Θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας θα μας απασχολήσουν
AstroGirl
Ήλιος στην Παρθένο: Τι αλλάζει από σήμερα για τα ζώδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να ξεκινήσουμε ο ήλιος μετατοπίστηκε στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου, φέρνοντας αλλαγές - Θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας θα μας απασχολήσουν

Τώρα θα κληθείτε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις για τον επόμενο μήνα με τρόπο που να επικεντρώνεται στη λογική και την πρακτικότητα. Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, η Παρθένος επιδιώκει να βελτιώνει συνεχώς τα πράγματα.

Ενώ αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη, η συντριπτική ποσότητα λεπτομερειών μπορεί να δυσκολέψει την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που ξεκινάτε. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου είναι να θυμάστε ότι αν δεν έχει χαλάσει ή σπάσει, μπορεί να μην χρειάζεται να διορθωθεί και να μην ανησυχείτε ή αγχώνεστε για πράγματα που είναι ασήμαντα μακροπρόθεσμα.

Δεδομένου ότι ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, η λογική σκέψη και η επικοινωνία θα είναι ο καλύτερος φίλος σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να μάθετε μια νέα δεξιότητα, να γράψετε ή να μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες με άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 25 Αυγούστου, ο Ερμής, ο πλανήτης του νου, θα μετατοπιστεί στο δημιουργικό ζώδιο του Ζυγού που κυβερνά η Αφροδίτη. Εδώ, ο Ερμής ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο να σχηματίσει συνδέσεις μέσω κοινών ιδεών και απόψεων, αντί να διακρίνει λογικά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος.

Ο Ερμής υπερέχει στη διαμεσολάβηση στον Ζυγό και επικεντρώνει τη δικαιοσύνη και την ισότητα, αλλά μπορεί εύκολα να επηρεαστεί, καθώς αυτό είναι ένα βασικό ζώδιο του αέρα. Αυτό θα προσθέσει ένα ελαφρώς αναποφάσιστο στοιχείο στη λήψη αποφάσεων τώρα, και δεδομένου ότι η εποχή της Παρθένου πλησιάζει, αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι δύσκολο να συνεργαστείτε. Συνολικά, θα είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας σκέψεις, πεποιθήσεις και απόψεις τώρα, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να συμφωνεί ή όχι με αυτές.

Καθώς η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της, η νέα σελήνη στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου στις 4 μοίρες, τετραγωνίζοντας τον Άρη στους Διδύμους στις 3 μοίρες. Αυτή η νέα σελήνη στοχεύει να εισαγάγει την επιθυμία να είναι αποτελεσματική και οργανωμένη, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ανάγκη για νέες πληροφορίες. 

Με τόση πολλή ευμετάβλητη ενέργεια παρούσα, τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα δίνουν την αίσθηση πως είναι λίγο ανοργάνωτα και αόριστα και διάσπαρτα, επομένως θα είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε ένα πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων σας κάθε φορά.

Με μια έντονη επιθυμία να είστε χρήσιμοι τώρα, φροντίστε να μην κατακλύζετε τον εαυτό σας με πάρα πολλές εργασίες, ειδικά εκείνες που τελικά μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θέλετε να αφιερώσετε τρεις ώρες για να οργανώσετε το συρτάρι με τις κάλτσες σας όταν υπάρχουν πιο πιεστικά θέματα που απαιτούν την προσοχή σας, επομένως φροντίστε να επιλέξετε τις εργασίες σας με σύνεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 379 / position2: 1086
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb