ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα ζοριστούν στη δουλειά

Εξτρα υποχρεώσεις, αλλαγές στο πρόγραμμα και άλλα
AstroGirl
Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα ζοριστούν στη δουλειά
Photo by Andrew Neel: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-jacket-sitting-beside-desk-2682452/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξτρα υποχρεώσεις, πίεση, αλλαγές στο πρόγραμμα και άλλα μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα είστε πρόθυμοι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο Άρης, κάνει τετράγωνο με τη νέα σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου. Τέλεια ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στις καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες. Απλά φροντίστε να ρυθμίζετε τον εαυτό σας, Κριε γιατί ως ζώδιο της φωτιάς, είναι πολύ εύκολο για εσάς να φορτώσετε τη μέρα σας με νέες εργασίες και προσπάθειες. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε ένα πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων σας κάθε φορά, θα είστε εντάξει - και αυτή την εβδομάδα η κατάσταση θα ζορίσει.

Καρκίνος 

Στις 27 Αυγούστου, μια νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, προτρέποντάς σας να δώσετε προτεραιότητα στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων και των χόμπι σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παραλάβετε μερικά νέα βιβλία, έναν νέο προγραμματιστή ή ημερολόγιο ή οτιδήποτε σας επιτρέπει να κεντράρετε στη συλλογή και την οργάνωση νέων πληροφοριών. Απλώς φρόντισε να μην κατακλύζεστε με πολλά νέα δεδομένα τώρα, Καρκίνε, γιατί ως ζώδιο, είναι σημαντικό για σένα να ρυθμίζετε τις υποχρεώσεις σας. Αποκτάτε πολλές νέες ειδικότητες και θα πρέπει να δοθεί αποτελεσματική προτεραιότητα σε αυτές, ώστε να μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Υδροχόος

Στις 25 Αυγούστου, ο Ερμής θα μετατοπιστεί στον ένατο οίκο σας των ταξιδιών, της γνώσης και της σοφίας, προτρέποντάς σας να διευρύνετε το μυαλό σας και να αγκαλιάσετε νέες φιλοσοφίες. Θα είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε πολλές δραστηριότητες τώρα, ειδικά σε αυτές που αφορούν άλλους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο μάθημα γιόγκα ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με μερικούς φίλους. Ταυτόχρονα όμως, η πίεση στη δουλειά αυξάνει το στρες σας. Προσπαθήστε να μανουβράρετε τις κινήσεις σας!

Σκορπιός

Στις 27 Αυγούστου, η νέα σελήνη στην Παρθένο θα φέρει νέα ξεκινήματα στον 11ο οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων σας, προτρέποντάς σας να οργανωθείτε και να φέρετε δομή σε αυτήν την περιοχή. Σίγουρα θα εμπλακείτε σε παραγωγικές δράσεις αυτήν την ημέρα. Ωστόσο, με τον Άρη στους Διδύμους στον όγδοο οίκο σας θα είναι σημαντικό να θέσετε κάποια υγιή όρια ανάμεσα σε εσάς και την ομάδα σας στη δουλειά τώρα, πριν πνιγείτε από τις υποχρεώσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb