CELEBS

Αλλος άνθρωπος η Τζούλιαν Μουρ στη νέα της ανάρτηση

Το χιουμοριστικό σχόλιο

Δημοσίευση ΑΥΓ 19, 2022
Αλλος άνθρωπος η Τζούλιαν Μουρ στη νέα της ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζούλιαν Μουρ είναι γοητευτική σε κάθε της εμφάνιση.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που το 2014 κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Still Alice», παραμένει εντυπωσιακή σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Στα 61 της χρόνια επιλέγει προσεκτικά το ντύσιμο και το μακιγιάζ της, λάμποντας κατά την παρουσία της στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, η αγαπητή ηθοποιός στην καθημερινότητά της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος στον κινηματογράφο.

Η Μουρ παραμένει απλή και αποφεύγει το μακιγιάζ. Άλλωστε η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στους Sunday Times, έχει δηλώσει πως αδιαφορεί πλέον για την εικόνα της, αφού κατά τη γνώμη της, δεν έχει σημασία. Εξήγησε μάλιστα, πως η συνειδητοποίηση για τα χρόνια που περνάνε και το τι είναι τελικά, σημαντικό στη ζωή, της έδωσαν την αγάπη που χρειαζόταν για τον εαυτό της.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μάλιστα στην οποία είναι αγνώριστη, έκανε και χιούμορ, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «μερικές φορές οι μάσκες είναι υπέροχες γιατί σου κρύβουν τον λαιμό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 358 / position2: 883
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb