ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 4 ζώδια θα χρειαστεί να κάνουν δίαιτα μετά τις διακοπές

Ποια ζώδια ξέφυγαν με το φαγητό αυτό το καλοκαίρι;
AstroGirl
Αυτά τα 4 ζώδια θα χρειαστεί να κάνουν δίαιτα μετά τις διακοπές
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι για να το ρίχνουμε έξω και να αποχωριζόμαστε κάθε πρόγραμμα και έγνοια ακόμα και στο φαγητό. Κάποια ζώδια όμως ξεφεύγουν αρκετά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπουν σε πρόγραμμα διατροφής μετά το πέρας των διακοπών τους ...

Παρακάτω θα σου πούμε ποια ζώδια κατάφεραν να πάρουν βάρος όσο έκαναν τις βόλτες τους στα νησιά και τσιμπολογούσαν, έτρωγαν σε ταβέρνες και εστιατόρια, επιδίδονταν σε παγωτομαραθώνιους και έπιναν κοκτέιλ κάθε βράδυ .... Ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω άστρα;

Καρκίνος

Η κατρακύλα για εσένα ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού που είχες τα γενέθλιά σουκαι τα γιόρτασες με πολλά κεράσματα, πολλά ποτά και νόστιμες τούρτες-υπερπαραγωγή. Έπειτα, στην άδειά σου, σου αρέσει πάντα να χαλαρώνεις, να μαγειρεύεις και να τρως καλά, χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Αυτή η ραστώνη, όμως, σε φόρτωσε με μερικά κιλάκια, όχι πολλά, που θέλουν όμως διατροφή και γυμναστική για να σε επαναφέρουν στην πρότερή σου φυσική κατάσταση.

Λέων

Ακόμα ένας εορτάζων του καλοκαιριού, πέρασες έναν Αύγουστο γεμάτο κέφι και εξόδους. Είναι γεγονός ότι δε μπορείς να αντισταθείς στα βαριά ποτά και στη γκουρμέ κουζίνα κι έτσι κατάφερες να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Από 1 Σεπτέμβρη, είμαστε σίγουροι, ότι έχεις βάλει ήδη στο πρόγραμμα να ξεκινήσεις γυμναστήριο και να επισκεφτείς το διατροφολόγο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Είσαι τόσο πολύ οργανωτικός και τελειομανής άνθρωπος που σου κάνει τρομέρη εντύπωση πως κατάφερες να ξεφύγεις και να πάρεις βάρος φέτος το καλοκαίρι. Ίσως, φταίει που έχεις ήδη άγχος για τη νέα σεζόν και η ταραχή σου σε ρίχνει στο τσιμπολόγημα. Όπως και νά 'χει, καλό θα ήταν να μιλήσεις με ένα ψυχολόγο για όσα σε απασχολούν και το ζήτημα του τσιμπολογήματος θα λυθεί κι αυτό σιγά σιγά, με προσοχή και μέτρο.

Ταύρος

Νόμιζες ότι θα έλειπες από τη λίστα επειδή δεν μπήκες πρώτος; Είσαι γελασμένος! Το φαγητό είναι η ζωή σου και χωρίς αυτό δε μπορείς να περάσεις καλά. Σου αρέσει το γλέντι, η καλοπέραση, η χαλάρωση και το καλό φαγητό. Σιχαίνεσαι τη γυμναστική, το πρόχειρο φαγητό και την έλλειψη ποιότητας. Έτσι, όλο σου το καλοκαίρι ήταν γεμάτο από σπα, εστιατόρια, premium ποτά και περίτεχνα γλυκά. Κακά νέα: ωραία όλα αυτά, αλλά η αδράνεια σε φόρτωσε βάρος και τύψεις. Ξεκίνα άμεσα γιόγκα, διαλογισμό, πιλα΄τες και σωστή διατροφή!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 530 / position2: 1530
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb