ENTERTAINMENT

Κιμ Καρντάσιαν: Κορεάτισσα πλήρωσε 70.000 δολάρια σε επεμβάσεις για να της μοιάσει

Η Τσέρι Λι ξεκίνησε τις πλαστικές από τα 20 της

Δημοσίευση ΑΥΓ 18, 2022
Κιμ Καρντάσιαν: Κορεάτισσα πλήρωσε 70.000 δολάρια σε επεμβάσεις για να της μοιάσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς της τη βοήθησαν οικονομικά για να εκπληρώσει τον στόχο της

Ο θαυμασμός της Τσέρι Λι από την Κορέα για την Κιμ Καρντάσιαν δεν λογαριάζει ούτε τα λεφτά ούτε τα χειρουργεία, αφού η 28χρονη ξόδεψε συνολικά 70.000 δολάρια για να μοιάσει στο είδωλό της.

Η γυναίκα ξεκίνησε τις χειρουργικές επεμβάσεις από την ηλικία των 20 ετών, όπου μεταξύ άλλων έκανε ανόρθωση γλουτών, αύξηση στήθους και άλλα, ώστε το σώμα της να θυμίζει όσο περισσότερο γίνεται αυτό της διάσημης τηλεπερσόνας.

Η Λι εργάζεται ως προπονήτρια στην Αγγλία και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει υποβληθεί σε παραπάνω από 15 επεμβάσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι εκείνη κατά την οποία κινδύνεψε περισσότερο ήταν η επέμβαση ανόρθωσης των γλουτών, όπου υπήρξε μία επιπλοκή.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, η Λι δεν μπορούσε να στηρίξει οικονομικά το κόστος των πλαστικών και οι γονείς της ήταν αυτοί που πλήρωσαν μεγάλο μέρος των αισθητικών επεμβάσεων, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους να γίνει μία δεύτερη Κιμ Καρντάσιαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα σε όσα «πείραξε» πάνω της, ήταν τα ρουθούνια, τα ζυγωματικά του προσώπου της ενώ έκανε και αφαίρεση λίπους γύρω από την περιοχή του στόματός της.



Η προσπάθεια, ο χρόνος και τα χρήματα που αφιέρωσε για να μοιάσει στη 41χρονη Καρντάσιαν, έκαναν την Τσέρι Λι viral.

Σε δηλώσεις της, η 28χρονη Ντοτιοκορεάτισσα είπε: «Δεν σχεδιάζω καμία επιπλέον χειρουργική επέμβαση τώρα, ξέρω πότε να σταματήσω. Παλιότερα, ήμουν εθισμένη. Ένιωθα πραγματικά ένα βουητό αφού ξύπνησα με βασανιστικό πόνο, μετά τον οποίο θα έβλεπα στον εαυτό μου την ανταμοιβή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που καμία διαδικασία από όσες έχω πραγματοποιήσει ποτέ δεν ήταν λάθος, ως αποτέλεσμα του ότι ξέρω πως γίνεται να συμβεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 269 / position2: 1760
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb