Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που θα ξεσαλώσουν αυτό το ΣΚ

Είναι στα κέφια τους ή θα αποκτήσουν κέφια

AstroGirl
Δημοσίευση ΑΥΓ 19, 2022

Τα ζώδια που θα ξεσαλώσουν αυτό το ΣΚ
Photo by Jed Villejo on Unsplash

Tρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους!

Τοξότης 

Aυτές τις μέρες γενικά, έρχονται νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αλλαγές στο προσκήνιο όσον αφορά τις δημιουργικές σας αναζητήσεις. Θα εμπνέεστε από την διεκδικητική, εκφραστική ενέργεια που βρίσκεται στο δρόμο σας - φροντίστε να μην υπερβάλλετε τώρα στις επιθυμίες σας για ευχαρίστηση - και θα βρεθείτε προ εκπλήξεως στα ερωτικά σας. Ξαφνικά, θα σκάσει ένας έρωτας ή μια νέα γνωριμία που θα ταράξει τα νερά.

Αιγόκερως 

Στις 20 Αυγούστου, ο Άρης θα μεταφερθεί στον έκτο οίκο της εργασίας, των ρουτινών και της υγείας σας, επιταχύνοντας αυτά τα θέματα με έναν τρόπο που είναι περίεργος, επικοινωνιακός και διανοητικά διεγερτικός. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε ένα πράγμα τη φορά αυτές τις μέρες και ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο όπου θα ρουφήξετε τις τελευταίες μεγάλες δόσεις ήλιου και θάλασσας, που θα γλεντήσετε και θα νιώσετε το καλοκαίρι - χωρίς να σκεφτείτε το μέλλον είναι βέβαιο ότι θα κάνετε πολλά, επομένως δεν χρειάζεται να βιαστείτε.

Υδροχόος 

Καθώς ο Άρης μετατοπίζεται στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης και της διασκέδασης στις 20 Αυγούστου, θα παρατηρήσετε την επείγουσα ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα σε αυτά που σας φέρνουν πληρότητα στη ζωή. Οι νέες γνωριμίες θα γίνονται με κριτήριο την αγάπη και την οικειότητα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι ρομαντικές σας σχέσεις ενισχύονται τώρα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο παιχνιδιάρικο, ανάλαφρο. Αυτές τις μέρες θα πιείτε και θα χορέψετε, ενώ θα αφήσετε πίσω τις σκέψεις του φθινοπώρου και όσα πρέπει να κάνετε.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb