Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Κατερίνα Γερονικολού ‑ Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έπεσαν θύματα κλοπής στην Ινδονησία

«Χάσαμε όλα μας τα πράγματα»


Δημοσίευση ΑΥΓ 17, 2022

Κατερίνα Γερονικολού ‑ Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έπεσαν θύματα κλοπής στην Ινδονησία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για το υπόλοιπο των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το ζευγάρι επέλεξε την Ινδονησία, αλλά η καλή τους διάθεση ανατράπηκε όταν αντιλήφθηκαν ότι όλα τα πράγματά τους είχαν κλαπεί.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κατερίνα Γερονικολού ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έπεσαν θύματα κλοπής χάνοντας τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb