ENTERTAINMENT

Τζόνι Ντεπ: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη

H μεταμόρφωσή του σε Λουδοβίκο ΙΕ
Από το NEWSROOM
Τζόνι Ντεπ: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στον κινηματογράφο, ύστερα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ που απασχόλησε τα μίντια παγκοσμίως.

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος της, δικαίωσε τον Χολιγουντιανό σταρ με αποτέλεσμα η Χερντ να του χρωστά αυτή τη στιγμή μία αποζημίωση ύψους αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει.

Μπορεί να βγήκε νικητής από τις δικαστικές αίθουσες αλλά όλο αυτό το διάστημα, η καριέρα του ως ηθοποιός, πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού τα πρότζεκτ που είχε στα «σκαριά» μπήκαν στον «πάγο» μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Η νέα ταινία γαλλικής παραγωγής

Ωστόσο, ο Ντεπ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και μάλιστα σε ρόλο που δεν τον έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές του. Ο Ντεπ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία γαλλικής παραγωγής, το «La Favorite», που αφορά την τελευταία ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ τον οποίο και θα υποδύεται.

H δημόσια γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών, «Why Not Productions» και η Γαλλική Τηλεόραση δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο νέο του ρόλο ως «Βασιλιάς Λουδοβίκος», με τον ηθοποιό να είναι για ακόμα μια φορά «αγνώριστος» για χάρη του ρόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 454 / position2: 1139
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb