ENTERTAINMENT

Ζινεντίν Ζιντάν: Viral η φωτογραφία με την εντυπωσιακή του οικογένεια

Η φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσε 600.000 like και σχολιάστηκε ακόμα και από τον Ρονάλντο

Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2022
Ζινεντίν Ζιντάν: Viral η φωτογραφία με την εντυπωσιακή του οικογένεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ο συχνά αποκαλούμενος και με το προσωνύμιο «Ζιζού» μετά την αποχώρησή του παρέμεινε στο άθλημα ως προπονητής, ωστόσο η ιδιότητα που απολαμβάνει περισσότερο στη ζωή του, είναι αυτή του πατέρα.

Τις προάλλες ο 50χρονος Ζιντάν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τους 4 γιους του, τη σύζυγό του, Βερονίκ και τα δύο σκυλιά τους. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Ζινεντίν Ζιντάν έγραψε: «Πρώτα η οικογένεια».

Η φωτογραφία έγινε άμεσως viral και συγκέντρωσε σχεδόν 600.000 like, με τους followers να σχολιάζουν πόσο γυμνασμένη είναι όλη η οικογένεια. Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στη φωτογραφία ήταν ο Ντέβιντ Μπέκαμ αλλά και ο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε καρδούλες κάτω από το στιγμιότυπο.

/>

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 342 / position2: 1518
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb