ENTERTAINMENT

Ο νυν και ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς «σφάζονται» για τις γυμνές φωτογραφίες της

«Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο στόμα σου, δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ γυμνή φωτογραφία», λέει ο Ασκάρι στον Φέντερλαϊν

Δημοσίευση ΑΥΓ 07, 2022
Ο νυν και ο πρώην σύζυγος της Σπίαρς «σφάζονται» για τις γυμνές φωτογραφίες της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φέντερλαϊν, για την προβληματική σχέση που έχει με τα παιδιά της, εκνεύρισε τόσο την ποπ σταρ όσο και τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Φέντερλαϊν, που είπε πως οι γιοι της έχουν αποφασίσει ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν, εξαιτίας μεταξύ άλλων και των γυμνών φωτογραφιών που αναρτά, ο Ασγκάρι ξέσπασε στο Instagram.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ασγκάρι υποστηρίζει πως η Σπίαρς δεν ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και πως τον τελευταίο καιρό είναι πιο σεμνά τα στιγμιότυπα που αναρτά, ενώ στο δεύτερο Instgaram story του, καλεί τον Φέντερλαϊν «να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τη γυναίκα του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

«Να διευκρινίσω ότι η γυναίκα μου δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ γυμνή selfie εκτός από τον κ@@ο της που είναι αρκετά σεμνός αυτές τις μέρες. Όλες οι άλλες δημοσιεύσεις ήταν έμμεσο γυμνό που θα μπορούσε να δει κανείς σε οποιαδήποτε διαφήμιση για λοσιόν ή σαπούνι», έγραψε στο πρώτο story και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχει καμία εγκυρότητα στη δήλωσή του σχετικά με τα παιδιά που αποστασιοποιούνται και είναι ανεύθυνο να γίνεται αυτή η δήλωση δημόσια. Τα αγόρια είναι πολύ έξυπνα και σύντομα θα γίνουν 18 ετών για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι το “σκληρό” κομμάτι ήταν να έχουν έναν πατέρα που δεν έχει δουλέψει εδώ και 15 χρόνια ως πρότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Οι “σάλτσες” του Κέβιν θα τελειώσουν σύντομα, κάτι που πιθανώς εξηγεί το χρόνο που έγιναν αυτές οι κακόβουλες δηλώσεις. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω τίποτα εναντίον του, εκτός από το ότι επέλεξε να δυσφημήσει τη γυναίκα μου. Ο χαρακτήρας του αποκαλύφθηκε μετά την αποδοχή της σκληρής 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία (της Σπίαρς) και η πίστη του στον Τζέιμι (Σπίαρς) υποδηλώνει την αποδοχή του και τη στιγμή της σύλληψής του».

«Τα πράγματα που πλέον θεωρούνται Φυσιολογικά ζητήματα και συμπεριφορές που αντιμετωπίστηκαν εύκολα με θεραπεία ή άλλους τρόπους, μεγεθύνθηκαν για να δικαιολογήσουν μια ποινή φυλάκισης 13 ετών. Όποιος το εγκρίνει είναι λάθος ή επωφελείται με κάποιο τρόπο από αυτό. Δεν θα σχολιάσω ξανά αυτό το θέμα», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 212 / position2: 2923
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb