ΜΟΔΑ

Τα καλύτερα style items των `90s που ήρθαν και πάλι στη ζωή μας

Όλα αυτά που θα θέλαμε να φοράμε και τώρα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα καλύτερα style items των `90s που ήρθαν και πάλι στη ζωή μας
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αναβίωση της μόδας της δεκαετίας του '90 μας έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Από τη μία πλευρά, αυτή η δεκαετία μας χάρισε ιστορικές fashionable στιγμές, με slip φορέματα, kitten heels κι άλλα πολλά κομμάτια που λατρέψαμε. Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν κάποιες τάσεις ....που θα προτιμούσαμε να μείνουν στο παρελθόν!

Σε αυτό το κείμενο, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες style memories από τη δεκαετία του '90 και ρίχνουμε ξανά μια ματιά σε κομμάτια και στυλιστικές προτάσεις που θα θέλαμε να εντάξουμεn και πάλι στην ντουλάπα και στην καθημερινότητά μας. Ρίξε μια ματιά!

Οβάλ γυαλιά ηλίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι τα γυαλιά που ταιριάζουν στους περισσότερους και τα φορέσαμε πολύ στα '90ς
σε διάφορα χρώματα σκελετού και διάφορα μεγέθη. Τέλεια!

Τοπάκια με ανοιχτή κοιλιά

Από τα πολύ αποκαλυπτικά μπουστάκια μέχρι ελαφριά πουκάμια που δένουν στο στήθος, τα μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλίτσα έξω είναι μια αγαπημένη τάση,
την οποία μας θυμίζει η Gwyneth Paltrow με την εμφάνισή της στο Great Expectations.

Denim σορτσάκια

Τα '90s μας χάρισαν τα αγαπημένα μας denim σορτάκια σε διάφορα μήκη, μα πάντοτε ψηλοκάβαλα: τα λεγόμενα mom's jeans. Τα είδαμε σε πολλές διάσημες και τα λατρέψαμε τόσο που τα φέραμε και πάλι στη μόδα!

Διχτυωτά chocker

Τα αγαπημένα μας λεπτά διχτυωτά κολιέ που έδεναν στο λαιμό σαν πνίχτης ήταν μεγάλος έρωτας. Επέστρεψαν πριν μερικά χρόνια σε πιο σύγχρονη, wild μορφή.

Πέδιλα με λουράκια

Ρίξε μια ματιά σε φωτογραφίες από τη δεκαετία του '90 και θα διαπιστώσεις ότι ήταν τα πιο διάσημα πέδιλα εκείνη την περίοδο και δύσκολα θα έβρισκες κάτι άλλο. Συνήθως, είχαν χαμηλό kitten τακούνι και μερικά λεπτά λουράκια στο πάνω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
16 / position1: 337 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb