ENTERTAINMENT

Οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες στις ταινίες των 90s και πώς είναι σήμερα

Ποια ήταν η αγαπημένη σου;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες στις ταινίες των 90s και πώς είναι σήμερα
Pinterest

Η αγάπη των Pink Girls για τα '90s είναι γνωστή. Έτσι, δε γίνεται να μη θυμηθούμε και τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες από τις ταινίες που λατρέψαμε εκείνη τη δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες που αγαπήθηκαν από πολλές και πολλούς για το attitude που ενσαρκώνανε, αλλά και φυσικά για τις υπέροχες στυλιστικές τους επιλογές!

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου;;

Rose McGowan

Η πανέμορφη Rose έγινε αγαπητή (ή και όχι) στο ευρύ κοινό ως πρωταγωνίστρια της ταινίας του 1999, με τίτλο "Jawbreaker", ενσαρκώνοντας το ρόλο της δολοφονικής Courtney. Έπειτα, μπήκε στις οθόνες και στις καρδιές μας, ως η μικρότερη αδερφή Halliwell στην επιτυχημένη σειρά "Charmed", Paige.  Είναι ένα από τα πρώτα άτομα που μίλησαν ανοιχτά για θέματα σεχoυαλικής παρεvόχλησης και βιασμού, ενώ το 2017, το Time αναγνώρισε τη McGowan ως ένα από τα Πρόσωπα της Χρονιάς του περιοδικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Alicia Silverstone

Η γλυκιά Alicia μεσουρανούσε στις coming-of-age ταινίες των '90s και έγινε ευρέως αγαπητή ως Cher στην ταινία Clueless. Πριν μερικά χρόνια, έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας – Τηλεοπτικής Σειράς Μιούζικαλ ή Κωμωδίας, για τον ρόλο της στη σειρά του NBC, Miss Match (2003). Συνεχίζει να παίζει στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και στη σκηνή, ενώ κυκλοφόρησε και δύο βιβλία μαγειρικής.

Julia Stiles

Το θυμωμένο αγοροκόριτσο που αγαπήσαμε από την ταινία "10 things i hαte about you" είναι η Julia Stiles, ενώ την είχαμε δει και σε ταινίες όπως "Wicked" και "Down to you". Σήμερα ασχολείται ακόμα με την υποκριτική και μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία "The Orphan: first kill" που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα στους κινηματογράφους.

Sarah Michelle Gellar

Η Sarah Michelle Gellar έγινε πολύ αγαπητή στα '90s με την τηλεοπτική σειρά Buffy, που υποδήθηκε μια μάγισσα, ενώ έπαιξε και σε αρκετές ταινίες, ανάμεσά τους το Cruel Intensions. Τα επόμενα χρόνια πρωταγωνίστησε ως Daphne στην ταινία Scooby-Doo, ενώ παντρεύτηκε το συμπρωταγωνιστή της, Freddie Prinze Junior. Το 2015, η Gellar, μαζί με τους Galit Laibow και Greg Fleishman, ίδρυσαν την Foodstirs, μια startup ηλεκτρονικού εμπορίου που πουλά κιτ ψησίματος και το 2017 κυκλοφόρησε το δικό της βιβλίο μαγειρικής, Stirring Up Fun with Food.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 202 / position2: 903
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb