Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Από σήμερα, κάτι αλλάζει για όλα τα ζώδια

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για κάτι νέο

AstroGirl
Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2022

Από σήμερα, κάτι αλλάζει για όλα τα ζώδια
Photo by Lord Coke'lat

Ενώ ο ήλιος μπορεί να μην αλλάζει ακόμη ζώδιο, θα υπάρξει κάποια άλλη αρκετά έντονη ενέργεια στον κόσμο αυτή την εβδομάδα.

Ο Άρης και ο Κρόνος θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, και ως οι δύο κακόβουλοι πλανήτες στην αστρολογία, μπορεί να μην είναι ακριβώς μια βόλτα στο πάρκο. 

Στις 4 Αυγούστου, ο Ερμής - ο πλανήτης της επικοινωνίας και της ψυχικής διέγερσης - θα μετατοπιστεί στην Παρθένο, το ζώδιο της ανάτασής του.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, o Παρθένος έχει να κάνει με την εύρεση πρακτικών λύσεων στα προβλήματα και την πραγματοποίηση αλλαγών μόνο όταν είναι απαραίτητες.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δουλέψετε σε ένα νέο σχέδιο ή έργο που απαιτεί από εσάς να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και να βρείτε λύσεις. Θα νιώσετε την τάση να ξεκινήσετε τη δράση με έναν τρόπο που έχει να κάνει με την υπηρεσία τώρα και θα είναι πολύ πιο εύκολο να λάβετε λογικές αποφάσεις.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb