ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα έχουν μικρές ερωτικές ανατροπές αυτή την εβδομάδα

Οι ανατροπές στον έρωτα είναι το καλύτερο "αλατοπίπερο"
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα ζώδια που θα έχουν μικρές ερωτικές ανατροπές αυτή την εβδομάδα
Φωτογραφία από Anna Arysheva: https://www.pexels.com/el-gr/photo/11869265/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί με τη νέα εβδομάδα, υποδεχόμαστε και τον Αύγουστο, το μήνα που η ζέστη και οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται στο απόγειο. 

Κάποια ζώδια θα ζήσουν ευχάριστες και όμορφες ανατροπές σε αυτόν τον τομέα από 1 έως και 8 Αυγούστου. Άραγε ανήκεις σε κάποιο από αυτά; Διάβασε παρακάτω!

Λέων

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή σου. Άλλωστε, η ηλιακή σου περιστροφή πραγματοποιείται από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, καθιστώντας σε πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής σεζόν! Ωστόσο, τα γενέθλιά σου δεν είναι ο μόνος λόγος που απολαμβάνεις την αγάπη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Δίας θα φέρει τόση ομορφιά στον περιπετειώδη ένατο οίκο σου, που θα μπορούσε να σου συστήσει κάποιον που ΠΟΤΕ δε θα περίμενες να ερωτευτείς.  Μάλλον, λοιπόν, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι σου αξίζει μια σχέση που είναι τόσο σταθερή όσο και ρομαντική.

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι σου φέρνει τόση αγάπη και ομορφιά, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή. Εξάλλου, ο Δίας θα περάσει τη σεζόν διασχίζοντας τον έβδομο οίκο των σχέσεών σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις οτιδήποτε αφορά την ενθάρρυνση και τη θετικότητα στις σχέσεις σου. Προσελκύεις αρειμανίως θαυμαστές, επίδοξους μνηστήρες και φίλους σαν μαγνήτης, οπότε αγάπησε την ικανότητά σου να αποκτήσεις τη σχέση που πάντα ήθελες! Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σου, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει οτιδήποτε δυσκολίες στο να εκφράσει αυτά που νιώθει. Μην ανησυχείς, καθώς, θα συναντήσεις κάποιον που μπορεί και θέλει να χειριστεί τα σκαμπανεβάσματα, τα κάτω σου και οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια.

Τοξότης

Αν κάποιος πρόκειται να έχει ένα "καυτό" καλοκαίρι, είσαι εσύ. Δεν εκπλήσσεσαι, σωστά; Είσαι ένας άγριος και ελεύθερος Τοξότης και το καλοκαίρι είναι η τέλεια ατμόσφαιρα για να εξωτερικεύσεις τον ιδιαίτερο εαυτό σου! Επειδή ο Δίας θα περάσει τη σεζόν σκορπίζοντας μαγεία στον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησης, έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ τη διάθεση να φλερτάρεις! Αν λαχταράς ένα κύμα ρομαντισμού, μην αποπάρεις το συναίσθημα γιατί κάτι θέλει να σου πει. Αυτό είναι το καλοκαίρι που θα ερωτευτείς, θα φιλήσεις κάποιον δίπλα στο κύμα και θα ζαλιστείς από τον πόθο. Γιατί όχι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 1731 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb