ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εβδομάδα σου, με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτή την εβδομάδα
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε κι εσύ αναρωτιέσαι πως θα πάει ....Άραγε θα είναι γεματη από εκπλήξεις, ανατροπές, ευχάριστα νέα; Θα είναι μια δυσάρεστη εβδομάδα με άγχη, προβληματισμούς και άσχημα νέα; Θα είναι ήρεμη και χαλαρή ή ...απλά βαρετή;

Εμείς ενημερωθήκαμε από τους ειδικούς στον τομέα των άστρων και σου αποκαλύπτουμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα σου, ανάλογα με το ζώδιο σου.

Διάβασε παρακάτω!

Κριός

Κριέ, αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου που πλησιάζουν. Έχουμε να σου πούμε, όμως, ότι θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα στο γραφείο με πολλά άγχη και deadlines. Βάστα γερά, μετά θα το απολα;ύσεις ακόμα περισσότερο!

Ταύρος

Για εσένα, λιχούδη του ζωδιακού κύκλου, έχουμε να σου προτείνουμε να προσέχεις αρκετά την υγεία σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να βρίσκεσαι στην καλύτερή σου φάση και να μετράς αντίστροφα για τις διακοπές σου, αλλά τα αλλεπάλληλα ξενύχτια και η κακή διατροφή μπορεί να μη σου βγουν σε κακό. Πρόσεχε!

Δίδυμος

Δύσκολη εβδομάδα, Δίδυμε, γιατί δεν έχεις κάτι να περιμένεις. Είσαι τύπος που του αρέσουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις κι αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά βαρετά για σένα. Δοκίμασε να κάνεις κάτι καινούριο που θα σου φτιάξει το κέφι!

Καρκίνος

H εβδομάδα θα κυλήσει πολύ ήρεμα για σένα , αγαπητέ καρκίνε. Απόλαυσέ την όσο μπορείς με βόλτες, κοκτέιλ, θερινά σινεμά, γιατί μετά θα έρθουν ζόρια.

Λέων

Εβδομάδα αλλαγών για εσένα, δυναμικέ Λέοντα. Κάτι θα αλλάξει στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Πες την αλήθεια. θα αλλάξεις δουλειά ή σύντροφο;

Παρθένος

Περνάς δύσκολα με μεγάλο εργασιακό φόρτο κι ανυπομονείς να φύγεις διακοπές. Προσπάθησε να ξεκλέψεις χρόνο για να χαλαρώσεις στο μπαλκόνι σου, ή έστω, να καθαρίσεις το σπίτι, αφού για σένα αυτό αποτελεί χαλάρωση, Παρθενάκι.

Ζυγός

Τα νεύρα σου θα βρίσκονται συνεχώς στην τσίτα τις επόμενες μέρες, αφού απρόοπτα συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο. Μην τρελαθείς και πολύ, από το Σάββατο θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να απολαύσεις το Σ/Κ σου.

Σκορπιός

Ετοιμάσου για την πιο τρελή, ερωτική εβδομάδα με το σύντροφό σου (ή το επίδοξο ταίρι σου). Η ενέργειά σου βρίσκεται στα ύψη και είσαι σε ετοιμότητα για κάθε λογής τρελή πρόταση που θα "σκάσει".

Τοξότης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για σένα Τοξότη. Κάθε μέρα θα είναι γεμάτη από δραστηριότητες κι εξόδους. Χαρά στο κουράγιο σου με τέτοια ζέστη ...

Αιγόκερως 

Τι να πει κανείς για τη ζωή σου, Αιγόκερε; Διακοπές, διακοπές, διακοπές. Κι αυτή ηε βδομάδα σε βρίσκει χαλαρά, χωρίς άγχος και εντάσεις αφου βρίσκεσαι και πάλι μακριά από την πόλη και τα τηλέφωνα που χτυπάνε συνεχώς.

Υδροχόος

Ευχάριστα νέα θα λάβεις αυτή την εβδομάδα, άγνωστο από που. Σίγουρα, όμως, θα σου έρθουν μαντάτα που θα φτιάξουν την κάπως πεσμένη σου διάθεση και θα σε γεμίσουν ενέργεια. 

Ιχθύς

Μέρες με σκαμπανεβάσματα σε περιμένουν, φίλε Ιχθύ! Τη μία η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη, ενώ τη επομένη μπορεί να πέσεις σε κατάθλιψη. Προσπάθησε να ισσοροπήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 245 / position2: 1243
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb