ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Chiara Ferragni: Το θεϊκό σπίτι στο Hollywood που έβγαλε προς πώληση

Eτοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Chiara Ferragni: Το θεϊκό σπίτι στο Hollywood που έβγαλε προς πώληση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, που ξεκίνησε από το μπλογκ The Blonde Salad, το 2009, και πριν από πέντε χρόνια κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes «Top Fashion Influencers» έβγαλε προς πώληση το σπίτι της στο LA

Με 27,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η Ferragni πέρυσι έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ιταλικής εταιρείας πολυτελών υποδημάτων και δερμάτινων ειδών Tod's και ζει μεταξύ της πατρίδας της, του Μιλάνου και του Λος Άντζελες από το 2015, και πριν από περίπου πέντε χρόνια, λίγο πριν αρραβωνιαστεί, πλήρωσε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια για ένα ανακαινισμένο σπίτι του 1918 σε έναν πανέμορφο δρόμο μιας ιστορικής γειτονιάς του Χόλιγουντ.

Τώρα πιο μόνιμα εγκατεστημένη πίσω στο Μιλάνο, όπου ετοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα με εκπληκτική θέα στην πόλη, η βασίλισσα των social media πούλησε τα επώνυμα ρούχα, παπούτσια και τσάντες που κάποτε γέμιζαν τις ντουλάπες του σπιτιού της στο Χόλιγουντ και τώρα ζητά γύρω στα 2,7 εκατομμύρια δολάρια για να το πουλήσει στον επόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γοητευτικό vintage σπίτι κρύβει ένα αναμφισβήτητα σύγχρονο design που έχει απογυμνωθεί από τις περισσότερες, αν όχι όλες τις αυθεντικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Οι θαυμαστές θα αναγνωρίσουν τη ροζ νέον πινακίδα του Hotel California που κρέμεται στον τοίχο του εκτεταμένου ενιαίου χώρου καθιστικού και τραπεζαρίας αλλά και την πανέμορφη κουζίνα που είναι γεμάτη με κάθε είδους σύγχρονες συσκευές σχεδιαστών.

Τα μπάνια είναι επενδεδυμένα με μάρμαρο και τουλάχιστον δύο από αυτά είναι καλυμμένα με κλασική ταπετσαρία με φύλλα μπανάνας που μοιάζει με την εμβληματική εκδοχή που βρίσκεται σε όλο το The Beverly Hills Hotel. Δεν υπάρχει πισίνα, αλλά σίγουρα υπάρχει χώρος για να προστεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο διώροφο ρετιρέ πάνω από έναν πύργο σχεδιασμένο από τον Daniel Libeskind στην ίδια γειτονιά του Μιλάνου στην οποία ζει. Το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά τους ελπίζουν να μεταβούν στο μη ολοκληρωμένο όνειρο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 690 / position2: 1208
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb