Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα απίστευτα hot Σαββατοκύριακο

Τυχεράκηδες του ΣΚ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 22, 2022

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ένα απίστευτα hot Σαββατοκύριακο
Photo by Rafael Leão on Unsplash

You ain't ready for this που λένε και οι Αμερικάνοι! Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε τέλειο ΣΚ.

Κριός 

Μπορεί να νιώσετε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι αφού η ενέργεια έπιασε κόκκινο. Πάθος και διάθεση για να τα ζήσετε όλα - δηλαδή αν θα σας στείλουν στις 12 το βράδυ μήνυμα για να φύγετε για... μπάνιο στη θάλασσα, για να μπείτε στο πρωινό καράβι και να πάτε τριήμερο σε νησί, για να φύγετε οπουδήποτε, θα το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δίδυμοι

Από αυτό το ΣΚ και τιις επόμενες εβδομάδες θα είστε ανοιχτοί για κάθε πρόκληση και σούπερ εκφραστικοί, παθιασμένοι και φουλ στις ιδέες και τις πρωτοβουλίες. Εκφράζεστε με μεγαλύτερη ροή και είστε πιο διατεθειμένοι να προσεγγίσετε το άλλο σας μισό και να κάνετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι!

Τοξότης

Εάν πρόσφατα περάσατε δυσκολίες στη σχέση σας, λίγος ποιοτικός χρόνος μαζί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Θα ήταν τέλεια αν μπορούσατε να κανονίσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, ώστε να αναζωογονήσετε την σχέση σας.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb