Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Η καταπληκτική έπαυλη της Carisa Janes είναι ό,τι ωραιότερο είδαμε σήμερα

Με τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 20, 2022

Η καταπληκτική έπαυλη της Carisa Janes είναι ό,τι ωραιότερο είδαμε σήμερα

Η Carisa Janes μόλις αγόρασε ένα σικ, κομψό σπίτι στην Venice του LA

Αφού παρακολούθησε το Parsons School of Design της Νέας Υόρκης, η Carisa Janes βοήθησε στη δημιουργία προϊόντων για το Urban Decay πριν ιδρύσει τη δική της μάρκα πολυτελών καλλυντικών το 2004.

Μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Hourglass, η οποία εξαγοράστηκε από τη Unilever το 2017, με τις εκτιμήσεις να συνδέουν την αξία της συμφωνίας σε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα έγινε ιδιοκτήτρια ενός ακόμη ακινήτου.

Χτισμένη στις αρχές του 2022 η εντυπωσιακή λευκή γεωμετρική δομή είναι σχεδόν... φωλιασμένη σε ένα στενό αγροτεμάχιο και τυλίγεται γύρω από μια αυλή στις τρεις πλευρές.

Στο εσωτερικό, τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια είναι απλωμένα σε μινιμαλιστικό χώρο 3.600 τετραγωνικών ποδιών, με τοίχους από βενετσιάνικο γύψο, επένδυση από ξύλο καρυδιάς και ένα μείγμα από ευρωπαϊκή λευκή βελανιδιά και θερμαινόμενο τσιμεντένιο δάπεδο, καθώς και μεγάλα παράθυρα και φεγγίτες που προσφέρουν μια πληθώρα φυσικό φως.

Photo : Eric Staudenmaier
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb