Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Μπορεί όμως να είναι για καλό

AstroGirl
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 19, 2022

Τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα
Photo by Igor Korzh: https://www.pexels.com/photo/brown-woven-basket-on-red-and-white-checkered-picn

Δύσκολες μέρες μεν, γεμάτες μαθήματα δε

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεστε αργοί και εξαντλημένοι από αυτήν την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ πιο στοχαστικοί και ονειροπόλοι από ό,τι συνήθως. Και παρόλο που μπορεί να απολαμβάνετε να αφιερώνετε λίγο χρόνο για ηρεμία και ενδοσκόπηση, μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι που δεν προχωράτε τόσο γρήγορα όσο έχετε συνηθίσει. Ωστόσο, δεν είστε ένα μηχάνημα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, δέχεστε και αποδέχεστε κάποιες βαθιές αλλαγές. Μπορεί ακόμη και να ξεκινάτε κάποιες δύσκολες, αλλά απαραίτητες συζητήσεις, γιατί υπάρχουν πολλά που χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε από καταστάσεις.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι δυσκολούτσικη, και κάποια συγκυρία θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε ότι θέλετε να ακυρώσετε σχέδια, να θέσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης και να απομονωθείτε από τον έξω κόσμο. Αν έχετε τη διάθεση να είστε εσωστρεφείς και ίσως δώσετε στον εαυτό σας τον χώρο να ρίξει κι ένα γερό κλάμα, δεν θα το μετανιώσετε. 
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb