ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις στα οικονομικά τους αυτή την εβδομάδα

Δυσάρεστες κι ευχάριστες εκπλήξεις στο πορτοφόλι αυτών των 4 ζωδίων.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις στα οικονομικά τους αυτή την εβδομάδα
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς το μόνο που δε θέλαμε με τίποτα είναι ..."εκπτώσεις" στο πορτοφόλι μας. Για κάποια ζώδια όμως, αυτό δυστυχώς θα συμβεί την εβδομάδα που διανύουμε.

Βρήκαμε ποια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Άραγε ανήκεις σε κάποιο από αυτά; 

Κριός

Ο Κριός είναι ο τυχερός της εβδομάδας. Μια απρόσμενη έξτρα δουλειά για κάποιους, ένα μικρό αλλά σεβαστό ποσό σε λαχείο ή ακόμα κι ένα 50ρικο που θα βρει στο δρόμο θα αναπτερώσουν το ηθικό του, αλλά κυρίως την τσέπη του.

Λέων

Δυστυχώς, για τον Λέοντα τα πράγματα δε θα πάνε τόσο καλά, αφού μια επαγγελματική αποτυχία θα ρίξει το budget του σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Θα είναι σίγουρα γερό χτύπημα στο στομάχι και στην τσέπη, αλλά μια προσωπικότητα με ηγετικές ικανότητες και αυτοπεποίθηση σαν του Λέοντα δε θα αργήσει να βρει τα πατήματά της.

Σκορπιός

Όπως και ο Λέων, έτσι κι ο Σκορπιός θα έχει δύσκολη εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικά. Ο Σκορπιός, παρότι σίγουρος για τον εαυτό του πάντα, μια λανθασμένη κίνηση στα επαγγελματικά θα του κάνει ζημιά στο πορτοφόλι, η οποία θα αργήσει να διορθωθεί, αλλά θα διορθωθεί.

Υδροχόος

Τυχερός κι ο Υδροχόος, ο οποίος θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται αυτή την εβδομάδα στη δουλειά, με μια καλή αύξηση ή ένα γερό bonus. Keep up the good work και θα έρθουν και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 1206 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb