ENTERTAINMENT

Στάθης Σχίζας: Το σχόλιο του για το «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά

Στον τελικό του Survivor
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2022
Στάθης Σχίζας: Το σχόλιο του για το «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλώσεις παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας σχετικά με τον τελικό του Survivor και μίλησε μεταξύ άλλων, για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο φινάλε.

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες TV» και αρχικά, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κίνησή του να την φωνάξει για να σηκώσουν μαζί το έπαθλο του Survivor.

«Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι κι εκείνη πέρασε δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για εμένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει είναι δύσκολα όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Στάθης Σχίζας (@stathis_schizas)

«Κάτι ανάλογο με εμάς, περνούν κι οι δικοί μας άνθρωποι που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν κι η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γκριμάτσα που έκανε η Μαρία Αντωνά, όταν ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ό,τι πέρασαν ψυχολογικά όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 359 / position2: 2958
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb