CELEB STYLE

Ποια καλοκαιρινά αρώματα φορούν οι celebrities

Θα τα λατρέψεις!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ποια καλοκαιρινά αρώματα φορούν οι celebrities
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities, πάντα λαμπερές και περιποιημένες, σίγουρα μυρίζουν και υπέροχα. Αν αυτή η πρόταση είναι κάτι που αναρωτιέσαι συχνά, τότε ετοιμάσου να μάθεις πως μυρίζουν οι αγαπημένες σου stars.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα καλοκαιρινά αρώματα των λατρεμένων celebrity για να εμπνευστείς και να επιλέξεις για σένα αυτό που σου αρέσει και σε εκφράζει.

Jennifer Aniston: Cacharel, Anais Anais

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αστέρι από τα Φιλαράκια είναι λάτρης αυτού του λουλουδάτου αρώματος της Cacharel. Πρόκειται για ένα άρωμα που είναι γλυκό και λουλουδάτο ταυτόχρονα, με νότες από γιασεμί, κρίνο και κεχριμπάρι.

Hailey Bieber: Bond No.9 New York

 

«Δεν ξέρω ποιο είναι το του αρώματος, αλλά όλα τα μπουκάλια είναι σε σχήμα αστεριού και το δικό μου είναι κόκκινο και έχει μουσικές νότες πάνω του. Μυρίζει φοβερά. Μου αρέσει γιατί δεν είναι ξεκάθαρα ένα κοριτσίστικο άρωμα, δηλαδή ένα αγόρι ή ένα κορίτσι θα μπορούσε να το φορέσει», είπε ο Hailer Bieber στο Harper's Bazaar.

«Και για να πούμε την αλήθεια, ο λόγος που ξέρω ποιο είναι το άρωμα, είναι επειδή το χρησιμοποιούσε ένα αγόρι, και είπα: «Το θέλω για μένα, άρα θα το χρησιμοποιήσω».

Khloe Kardashian: Kai Perfume Oil

"Θα το φοράω για πάντα! Το βάζω κάθε μέρα", είπε η Khloe Kardashian στο People. "Όλοι λένε ότι αυτό είναι το άρωμά μου! Έτσι τώρα δεν μπορώ να φορέσω τίποτα άλλο."

Reese Witherspoon: AERIN Amber Musk Eau de Parfum

Ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα της Reese, είναι αυτό της Aerin, το οποίο περιέχει ένα μείγμα μοναδικών συστατικών, από κρεμώδη μόσχο μέχρι νερό καρύδας.

Kate Middleton: Jo Malone Orange Blossom

Το ήξερες? Ένα από τα αγαπημένα αρώματα της δούκισσας είναι το πολύ λατρεμένο Οrange Blossom της Jo Malone, σύμφωνα με τη Vogue, και είναι το άρωμα που φόρεσε την ημέρα του γάμου της. Ένα βρετανικό άρωμα που είναι τόσο αναζωογονητικό όσο και φρουτώδες ... δεν την κατηγορούμε.

Alexa Chung: Le Labo, Santal 33 & Byredo

Το αγαπημένο σε όλους βρετανικό «It Girl» έχει μια άψογη "μύτη" για αρώματα. Αν και έχει δηλώσει ότι φόρεσε ευλαβικά το περίφημο Le Labo Santal 33, η όσφρηση του διάσημου μοντέλου είναι προς το παρόν ευχαριστημένη από τη μυρωδιά του Byredo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
24 / position1: 198 / position2: 451
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb