ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τρία ζώδια που σήμερα θα ξεφύγουν από τα όριά τους

Είτε από τα νεύρα τους, είτε για άλλους λόγους
AstroGirl
Τρία ζώδια που σήμερα θα ξεφύγουν από τα όριά τους
Photo by Erik Mclean on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καμιά φορά τα πράγματα μας οδηγούν εκεί που θα έπρεπε να πάμε από μόνοι μας - ένας καυγάς, μια ανατροπή, μια ευχάριστη συγκυρία- και να ξεφύγουμε από τα πλαίσια στα οποία κινούμαστε. Σήμερα λοιπόν...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι έχετε πλέον τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε όσα σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας και αυτό σημαίνει πως αν στη δουλειά σήμερα σας τσιτώσουν, θα το μετανιώσουν! Φαίνεται πως κρατηθήκατε πολύ καιρό χωρίς να λέτε πραγματικά τι σκέφτεστε και πώς νιώθετε και τώρα μάλλον το ποτάμι δεν θα έχει γυρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ήρεμη δύναμη που έχετε μέσα σας μπορεί να γίνει χείμαρρος και να παρασύρει τα πάντα όσο δεν είστε ανοιχτοί στις επιθυμίες σας ή τα όριά σας και σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να φτάσετε στα άκρα. Προσπαθήστε ωστόσο να το αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι σημαντικό να μένετε πιστοί τόσο ως προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες όμως αυτή τη φορά να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει και σας εμποδίζει να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε και να μη φοβηθείτε να βγείτε από το comfort zone!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb