ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα

Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;
AstroGirl
Αυτά τα ζώδια θα κάνουν νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα
@cult.glass

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και φέρνει μαζί της αλλαγές, προκλήσεις, εξόδους και... νέες γνωριμίες!

Μπορεί ακόμα οι ..καταστροφές του Ανάδρομου Ερμή του προηγούμενου μήνα να είναι νωπές και να άφησαν το σημάδι τους, όμως πλέον όλα δείχνουν να έχουν πάρει άλλη τροπή και η διάθεση για τα περισσότερα ζώδια είναι ανεβασμένη.

Κάποια ζώδια, λοιπόν, αυτή τη βδομάδα θα έχουν σημαντικές επιτυχίες, άλλα θα δοκιμαστούν επαγγελματικά κι άλλα ... θα κάνουν νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες .

Παρακάτω θα βρεις ποια 3 ζώδια είναι αυτά που θα γνωρίσουν νέους ανθρώπους, που θα τυς συγκινήσουν!

Ταύρος

Ταύρε, έχεις περάσει αρκετό διάστημα μόνος σου, προβληματισμένος με τα υπαρξιακά σου και αναζητώντας νόημα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτή τη βδομάδα, ήρθε η ώρα να πάρεις την απάντησή σου στα θέματα που σε μπερδεύουν, αφού θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα σε κάνει να δεις τη ζωή με νέα ματιά και να θέσεις νέους, αισιόδοξους στόχους για το μέλλον. Πρόσεχε μόνο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, γιατί αυτός ο άνθρωπος αξίζει να έχει μια θέση στη ζωή σου.

Παρθένος

Εσύ, Παρθένε, έχεις ανάγκη από πίστη και αισιοδοξία στην επαγγελματική σου ζωή. Μια τυχαία γνωριμία θα σταθεί αφορμή για να δεις πιο σοβαρά το μέλλον σου και να κυνηγήσεις τους στόχους σου όσον αφορά τη δουλειά σου και αυτό που αγαπάς να κάνεις. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να στραφείς σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Τοξότης

Ως δυναμικός και κοινωνικός Τοξότη, αγαπάς τις νέες γνωριμίες και τους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτή η εβδομάδα, λοιπόν, είναι για εσένα ιδανική, αφού θα κάνεις τρεις νέες γνωριμίες με άτομα που θα σου διηγηθούν ιστορίες και θα σου μάθουν πράγματα για τη ζωή, που θα σε συναρπάσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς αλλιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 332 / position2: 601
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb