CELEBS

Σταμάτης Γαρδέλης: Σάλος με τις δηλώσεις για Φιλιππίδη – «Δόξα τω θεώ που αποφυλακίστηκε»

«Τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα»

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2022
Σταμάτης Γαρδέλης: Σάλος με τις δηλώσεις για Φιλιππίδη – «Δόξα τω θεώ που αποφυλακίστηκε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν προχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην -προ ημερών- αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός είχε αποδείξει και στο παρελθόν πως έτρεφε μια συμπάθεια προς το πρόσωπο του κατηγορούμενου και συνεπώς η απόφαση αυτή τον… χαροποίησε ιδιαίτερα. Μάλιστα τόνισε πως ο Φιλιππίδης είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, καθώς τον θεωρεί ως ένα εκ των σημαντικότερων προσώπων, που έχει ο χώρος του θεάτρου.

Στις δηλώσεις αναφέρεται και στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει γιατί μπλέκει τις δυο αυτές υποθέσεις.

«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε»

«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα» είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει» κατέληξε…

Δείτε όσα ειπώθηκαν

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 467 / position2: 1102
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb